Amsterdamse Vaargids

Amsterdamse Vaargids - Dick Baaij | Stml-tunisie.org

...r boten Met de Amsterdamse Vaargids heeft u het meest complete en best gelezen boekwerk op het gebied van varen in Amsterdam in handen ... Openbare Bibliotheek Amsterdam ... . De kracht van de vaargids ligt in een combinatie van praktische gegevens, zoals brughoogtes en lokale vaarregels, inspirerende suggesties voor prachtige vaartochten en een overzicht van leuke eet- en drink gelegenheden langs de waterkant. De andere zijde van de kaart biedt u een aantal speciale vaartochten die zijn geselecteerd uit de succesvolle reeks vaargidsen van Uitgeverij de Amsterdamse Vaargids. De gidsen bieden u de uitgebreidere versies van de tochten. Mocht u geen boot bezitten, geen probleem, op de kaart vindt u diverse b ... De Amsterdamse Vaargids - Archief - Vaarwinkel.nl ... . De gidsen bieden u de uitgebreidere versies van de tochten. Mocht u geen boot bezitten, geen probleem, op de kaart vindt u diverse bootverhuurders. Mooiste routes van Amsterdam. Onze authentieke schepen passen als geen ander in de Amsterdamse grachten. De beperkte doorvaarthoogte zorgt dat we onder bijna alle bruggen door kunnen varen. Wilt u suggesties over een te varen route? Klik dan hier. Als schrijvers en uitgevers van de bekende Amsterdamse Vaargids kennen Tijdens de tochten hebben zij van Amsterdamse Vaargids voor u met veel plezier horecazaken bezocht. Zij hebben een wisselende selectie van cafe's en restaurants beproefd en beschreven. De GPS coördinaten die ze bij de zaken hebben weergegeven maken verdwalen praktisch onmogelijk. De beste vaartochten van Amsterdam van de Amsterdamse vaargids | Over de grachten, langs de Wallen, naar de Westelijke Eilanden en het oosten van Amsterdam. Amsterdamse Vaargids: en omgeving: Amazon.es: Dick Baaij, E. van der Mark, Ludo Boeije: Libros en idiomas extranjeros...

INFORMATIE

AUTEUR
Dick Baaij
DIMENSIE
11,39 MB
BESTANDSNAAM
Amsterdamse Vaargids.pdf

OMSCHRIJVING

Met de Amsterdamse Vaargids heeft u het meest complete en best gelezen boekwerk op het gebied van varen in Amsterdam in handen. De kracht van de vaargids ligt in een combinatie van praktische gegevens, zoals brughoogtes en lokale vaarregels, inspirerende suggesties voor prachtige vaartochten en een overzicht van leuke eet- en drink gelegenheden langs de waterkant.Natuurlijk is ook in deze editie weer een handige vaarkaart bijgevoegd.

Wil je het boek lezen?Amsterdamse Vaargids in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dick Baaij. Lezen Amsterdamse Vaargids Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN