De kronieken van Cromrak 1 - De geheimen van Khifa

De kronieken van Cromrak 1 - De geheimen van Khifa - Mark Doornbos | Stml-tunisie.org

...7 Subgenre: Epische Fantasy Leeftijdscategorie: Volwassenen BESTEL BIJ BOL ... De geheimen van Khifa - Mark Doornbos | 9789490767587 ... ... .COM. De hebberige jonge ork Cromrak en de ervaren avonturier Grash reizen naar de wereld van hun oudste vijanden, de mensen, om op zoek te gaan naar een magisch medaillon met mythische krachten. Home Boeken Boekrecensies De Kronieken van Cromrak 1: De geheimen van Khifa - Mark Doornbos. De Kronieken van Cromrak 1: De geheimen van Khifa - Mark Doornbos. Door. Richard Veldkamp - 0. 46. De jonge ork Cromrak gaat samen met Cras ... bol.com | De kronieken van Cromrak 1 - De geheimen van ... ... . Door. Richard Veldkamp - 0. 46. De jonge ork Cromrak gaat samen met Crash, een avonturier uit zijn dorp, op zoek naar een mythisch medaillon. De Kronieken van Cromrak 1: De Geheimen van Khifa - Mark Doornbos (2014) mijn stem. geen stemmen. Nederlands ... Maar ze hebben wel altijd een begin, en dat wordt beschreven in dit eerste boek van 'De kronieken van Cromrak.' Links zoek naar dit boek op bol.com. Er zijn bij dit boek nog geen berichten geplaatst. De kronieken van Cromrak 2 - De wraak van Bernan (Paperback). De ork Cromrak heeft een bonte schare vrienden om zich heen verzameld. Zo zijn er de jager... De hebberige jonge ork Cromrak en de erva...

INFORMATIE

AUTEUR
Mark Doornbos
DIMENSIE
11,30 MB
BESTANDSNAAM
De kronieken van Cromrak 1 - De geheimen van Khifa.pdf

OMSCHRIJVING

De hebberige jonge ork Cromrak en de ervaren avonturier Grash reizen naar de wereld van hun oudste vijanden, de mensen, om op zoek te gaan naar een magisch medaillon met mythische krachten. De hebberige jonge ork Cromrak en de ervaren avonturier Grash reizen naar de wereld van hun oudste vijanden, de mensen, om op zoek te gaan naar een magisch medaillon met mythische krachten. Daarbij maken ze meer mee dan Cromrak lief is, maar uiteindelijk doet hij wel meer dan één interessante ontdekking. Een jaar later, als Cromrak zijn oude leven weer heeft opgepakt, wordt het rijk van de orks plotseling geteisterd door een meedogenloze plaag. Is dit toeval, of zijn er hier boosaardige krachten aan het werk? En welk verband is er met Cromraks reis? Samen met zijn vrienden, de dappere maar onstuimige jager Kendar en de briljante maar schuchtere sjamaan Varok, trekt Cromrak eropuit om op zoek te gaan naar het medicijn... en de waarheid. Sommige beproevingen zijn niet in één roman te vangen. Zeker niet als het gaat om Cromrak, een niet-alledaagse ork. Maar ze hebben wel altijd een begin, en dat wordt beschreven in dit eerste boek van De kronieken van Cromrak.

Wil je het boek lezen?De kronieken van Cromrak 1 - De geheimen van Khifa in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mark Doornbos. Lezen De kronieken van Cromrak 1 - De geheimen van Khifa Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN