Anna Hanna en Johanna

Anna Hanna en Johanna - Marianne Fredriksson | Stml-tunisie.org

...e reist door het leven van drie generaties vrouwen die onder zeer verschillende omstandigheden hun positie moeten bevechten ... Anna, Hanna en Johanna - Boekwinkeltjes ... . Johanna is dement en ligt op sterven. Haar dochter Anna bezoekt haar en begint zich af te vragen wie haar grootmoeder Hanna was. Omdat Johanna niet meer in staat is antwoord te geven op haar vragen, gaat Anna zelf op zoek. Ze reist door het leven van drie generaties vrouwen die onder zeer verschillende omstandigheden hun positie moeten bevechten. De delen van Anna vond ik het mooist en meest intimistisch geschreven, hoewel we over haar het minst te weten komen. Daar ... Boekverslag Overigetaal Anna, Hanna och Johanna door ... ... . De delen van Anna vond ik het mooist en meest intimistisch geschreven, hoewel we over haar het minst te weten komen. Daarna zitten we in het hoofd van Hanna, de grootmoeder, (1871 - 1964) en volgen we Johanna (1902 - 1987) dat in het ik-perspectief is geschreven. De delen over Hanna en Johanna zijn in een vertellende stijl geschreven. Anna, Hanna en Johanna - Marianne Fredriksson. Normale prijs: € 3,50 . Aanbieding € 2,50 . Elisabeths dochter - Marianne Fredriksson. € 3,50. Simon - Marianne Fredriksson. € 3,50. Simon - Marianne Fredriksson. € 2,95. Aanvinken bij dit product te bestellen of Alles selecteren. Omschrijving ... Johanna is dement en ligt op sterven. Haar dochter Anna bezoekt haar en begint zich af te vragen wie haar grootmoeder Hanna was. Omdat Johanna niet meer in staat is antwoord te geven op haar vragen, gaat Anna zelf op zoek. Ze reist door het leven van drie generaties vrouwen die onder zeer verschillende omstandigheden hun positie moeten bevechten. Anna, Hanna en Johanna. Eind jarig negentig liep elke wellezende vrouw weg met dit boek. Het was echt een beetje een hype. Dus wachtte ik best lang om het te lezen (zo ben ik dan ook weer). Ergens rond het jaar 2000 begon ik eraan, en ik vond het heel goed. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Marianne Fredrikson - Anna, Hanna en Johanna. Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,7 miljoen titels....

INFORMATIE

AUTEUR
Marianne Fredriksson
DIMENSIE
12,40 MB
BESTANDSNAAM
Anna Hanna en Johanna.pdf

OMSCHRIJVING

Marianne Fredriksson: 'Over de daden van de moeders zijn er geen bijbelspreuken, hoewel ze vermoedelijk een grotere betekenis hebben dan die van de vaders. Oeroude patronen worden doorgegeven van moeders op dochters, die nieuwe dochters krijgen, die nieuwe dochters...Misschien ligt hierin de verklaring dat vrouwen het zo moeilijk hebben gevonden om voet bij stuk te houden en de rechten te benutten die de maatschappij van gelijkberechtiging te bieden heeft.'Marianne Fredriksson (Zweden, 1927-2007) oogstte veel succes met de roman Anna, Hanna en Johanna. Bij De Geus verschenen daarna de romans Simon, Volgens Maria Magdalena, Inge en Mira, Het zesde zintuig, Elisabeths dochter, De nachtwandelaar, Het boek Eva, Het boek Kaïn, Norea, dochter van Eva, Het raadsel van de liefde, De kracht van een vrouw en Het mysterie. Ook publiceerde De Geus de non-fictietitels Als vrouwen wijs waren, De elf samenzweerders en Mijn leven in Zweden.

Wil je het boek lezen?Anna Hanna en Johanna in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marianne Fredriksson. Lezen Anna Hanna en Johanna Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN