Ootje in het verkeer

Ootje in het verkeer - Lizette de Koning | Stml-tunisie.org

...t illustraties van Natascha Stenvert Uitgeverij Ploegsma, 978-90-216-7974-7 ... Ootje in het verkeer | Bibliotheek Kortemark ... . 2 Over het boek Ootje is een klein rood autootje, dat helemaal alleen naar zijn oma rijdt. Onderweg komt hij van alles tegen: een stoplicht, een zebrapad met Reis mee met Ootje, een klein rood autootje dat op weg is naar oma. Wie en wat komen ze allemaal onderweg tegen? Vierkant hardkartonnen prentenboekje met speele kleurenillustraties en zoekopdracht. Vanaf ca. 2 jaar.; Door Lizette De Koning Ootje in het verkeer is een per ... Ootje in het verkeer - In de Boekenkast ... . Vanaf ca. 2 jaar.; Door Lizette De Koning Ootje in het verkeer is een perfect boek voor de komende Kinderboekenweek, dat als thema ''Reis mee'' heeft. Met dit boek leren kinderen ook nog eens allerlei verkeersregels. Dit gebeurt allemaal op een heel speelse manier, waarbij Ootje het goede voorbeeld geeft. 'Ootje in het verkeer' door Lizette de Koning - Onze prijs: €8,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Lizette de Koning Ootje in het verkeer. Gedrukt boek . Reis mee met Ootje, een klein rood autootje dat op weg is naar oma. Wie en wat komen ze allemaal onderweg tegen? Vierkant hardka...

INFORMATIE

AUTEUR
Lizette de Koning
DIMENSIE
11,96 MB
BESTANDSNAAM
Ootje in het verkeer.pdf

OMSCHRIJVING

Stevig kartonboek met afgeronde hoeken over de belangrijkste eerste verkeersregels.Ootje is een klein autootje. Op weg naar oma komt hij van alles tegen: een stoplicht, een zebrapad met overstekende zwaantjes, een trein, een politieauto... Gelukkig let Ootje goed op in het verkeer. Toet toet!

Wil je het boek lezen?Ootje in het verkeer in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lizette de Koning. Lezen Ootje in het verkeer Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN