De avonturen van Kapitein Onderbroek

De avonturen van Kapitein Onderbroek - Dav Pilkey | Stml-tunisie.org

...ste deel in de supergrappige graphicnovelserie van Dav Pilkey ... De avonturen van Kapitein Onderbroek - Kapitein Onderbroek ... ... . Volledig in kleur, voor kinderen vanaf 8 jaar. Bekend van de succesvolle Netflix-serie en film. Dit is méér dan onderbroekenlol! Sjors en Harm halen altijd kattenkwaad uit. De avonturen van Kapitein Onderbroek. De avonturen van Kapitein Onderbroek is het eerste deel in de supergrappige graphicnovelserie van Dav Pilkey. Volledig in kleur, voor kinderen vanaf 8 jaar. Bekend van de succesvolle Netflix-serie en film.Dit is mé ... Dav Pilkey - De avonturen van kapitein Onderbroek - Ik ... ... . Bekend van de succesvolle Netflix-serie en film.Dit is méér dan onderbroekenlol! Sjors en Harm halen altijd kattenkwaad uit. Als ze met hun grappen een rugbywedstrijd op school in het honderd laten ... Titel: De avonturen van kapitein Onderbroek Uitgeverij: De Fontein Jaartal: 2012 Bladzijden: 128 Illustrator: Dav Pilkey Vertaler: Tjibbe Veldkamp Genre: humor, school Leeftijd: 8+ Lees dit boek De leukste plek om een boek te kopen is de (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun deze ... Captain Underpants: The First Epic Movie (Nederlandse titel: Kapitein Onderbroek: Het eerste grote avontuur) is een Amerikaanse computeranimatiefilm uit 2017 van DreamWorks Animation. De film is gebaseerd op het kinderboek The Adventures of Captain Underpants van Dav Pilkey.. Verhaal De avonturen van Kapitein Onderbroek Reeks: Auteur: Dav Pilkey Aantal blz. 127 Illustrator: Dav Pilkey ISBN: 9789026129575 Uitgever: De Fontein uitgavejaar 2012 Vertaler uit…: Engels: Tjibbe Veldkamp Leeftijd: + 8 De avonturen van Kapitein Onderbroek is het eerste deel in de supergrappige graphicnovelserie van Dav Pilkey. Volledig in kleur, voor kinderen vanaf 8 jaar. Bekend van de succesvolle Netflix-serie en film.Dit is méér dan onderbroekenlol! Sjors en Harm halen altijd kattenkwaad uit. Ook de Kapitein Onderbroek stripverhalen, die de jongens op de speelplaats verdelen, haat hij als de pest. Zal hij erin slagen om wraak te nemen op de jongens? Tekeningen en een korte strip maken De avonturen van Kapitein Onderbroek ook uitnodigend voor wie niet graag leest. De avonturen van Kapitein Onderbroek is het eerste deel in de supergrappige graphicnovelserie van Dav Pilkey. Volledig in kleur, voor kinderen vanaf 8 jaar. Bekend van de succesvolle Netflix-serie en film.Dit is méér dan onderbroekenlol! Sjors en Harm halen altijd kattenkwaad uit. ...

INFORMATIE

AUTEUR
Dav Pilkey
DIMENSIE
12,67 MB
BESTANDSNAAM
De avonturen van Kapitein Onderbroek.pdf

OMSCHRIJVING

het enige wat Sjors en Harold nog leuker vinden dan flauwe grappen uithalen, is hun eigen strips maken. Samen bedenken ze de leukste superheld ooit; Kapitein Onderbroek. Elk probleem kan hij aan! Reuzehandig dus, zeker met de boosaardige dr. luier in de buurt.

Wil je het boek lezen?De avonturen van Kapitein Onderbroek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dav Pilkey. Lezen De avonturen van Kapitein Onderbroek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN