Brieven aan mijn kleinkind

Brieven aan mijn kleinkind - Lea Redmond | Stml-tunisie.org

...rieven aan mijn vader • Brieven die je mag openen wanneer Deze fraaie brievenboekjes zijn een dierbare, persoonlijke tijdscapsule ... Kleinkinderen Categorie | Goedgezind.be by Gezinsbond ... . Elk boekje bevat twaalf uitvouwbare brieven met originele vragen, die uitnodigen om wensen, gedachten en. Aapje4Kids - Mijn Kleinkind www.aapje4kids.nl. Mijn Kleinkind. Brieven aan mijn kleinkind | ISBN 9789000348015 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Reinders Oisterwijk is de specialist in ondersteunende totaalconcepten voor de ontwikkeling va ... Boek: Brieven aan mijn kleinkinderen - Geschreven door ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Reinders Oisterwijk is de specialist in ondersteunende totaalconcepten voor de ontwikkeling van kinderen in het primair onderwijs en de kinderopvang. U vindt bij ons methoden, leermiddelen, spel- en ontwikkelingsmaterialen, meubilair en ICT-oplossingen voor uw basisschool of kinderdagverblijf onder 1 dak Gaia en Opa. Het idee voor ''Brieven aan mijn opa'' is ontstaan in 2018. Het was een na-zomerse dag en op een landgoed voorbij Utrecht werd ik gecoacht met de vraag ''Wie zijn jouw magische 4 helpers, en hoe kunnen ze jou helpen met het creëren van nieuwe ideeën..''. Brieven aan mijn kleinkind bevat 12 outvouwbare brieven. Schrijf de brieven, dateer ze en verzegel ze met één van de leuke stickers. Volledige beschrijving. Recensies. Alle 0 beoordelingen. Specificaties Auteur Lea Redmond Uitgever Spectrum ISBN 9789000348015 Bindwijze Hardback Publicatiedatum Januari 2016 Categorie Hoewel grootouders terug op de kleinkinderen mogen passen, moet dit nog steeds onder strikte voorwaarden. En dat is natuurlijk heel erg verwarrend. Want mogen grootouders wel opvang geven als ze niet tot die specifieke sociale bubbel behoren? En mag je nu op bezoek bij je pasgeboren kleinkind? Sociale bubbel bepalen Het hangt er allemaal een […]...

INFORMATIE

AUTEUR
Lea Redmond
DIMENSIE
7,45 MB
BESTANDSNAAM
Brieven aan mijn kleinkind.pdf

OMSCHRIJVING

Een handgeschreven, persoonlijke tijdscapsule voor je kleinkind. Het is een ware schat; De wensen, herinneringen, geheimen en meer van een grootouder op papier. Of je kleinkind nog een baby is of volwassen, deel je verhalen in deze twaalf brieven om te bewaren. Deel in elk ervan woorden van wijsheid zoals een grootouder dat kan. Dateer en verzegel het en geef deze tijdcapsule cadeau om in de toekomst te openen. Je kleinkind – en generaties erna – zullen dit stukje familiegeschiedenis voor altijd koesteren.Schrijf nu. Lees later. Bewaar voor altijd.Ook in deze serie:• Brieven aan mijn baby• Brieven aan mijn toekomstige zelf• Brieven aan mijn lief• Brieven aan mezelf als ik later groot ben• Brieven aan mijn moeder• Brieven aan mijn vader• Brieven die je mag openen wanneerDeze fraaie brievenboekjes zijn een dierbare, persoonlijke tijdscapsule. Elk boekje bevat twaalf uitvouwbare brieven met originele vragen, die uitnodigen om wensen, gedachten en herinneringen vast te leggen of te delen. Schrijf de brieven, dateer ze en verzegel ze met een van de leuke stickers.

Wil je het boek lezen?Brieven aan mijn kleinkind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lea Redmond. Lezen Brieven aan mijn kleinkind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN