Ekhö de Spiegelwereld 8 - De Sirene van Manhattan

Ekhö de Spiegelwereld 8 - De Sirene van Manhattan - Alessandro Barbucci | Stml-tunisie.org

...ELWERELD 08. DE SIRENE VAN MANHATTAN van Christophe Arleston als Paperback voor 8 ... Christophe Arleston Ekhö de Spiegelwereld: De Sirene van ... ... .95€ bij Proxis.com en verdien Proxispunten! EKHO, DEEL 008 : DE SIRENE VAN MANHATTAN AUTEURS - Arleston & Barbucci Korte Inhoud ; Ekhö... onze steden en onze landen zijn daar terug te vinden, maar net even anders: er is geen elektriciteit, draken doen dienst als lijnvliegtuigen, metrowagons b In het Hollywood van de spiegelwereld gaat het er ogenschijnlijk niet anders aan toe dan in het Hollywood van onze wereld. Beroemde en vooral verwende lmsterren - in dit geval Norma Jean - maken het pro ... Ekhö - De spiegelwereld 8 - De sirene van Manhattan ... ... . Beroemde en vooral verwende lmsterren - in dit geval Norma Jean - maken het produceren van een lm door hun onvoorspelbare gedrag tot een ware beproeving. En dan is het maar de vraag of de beeldschone Fourmille en de informaticus Yuri Podrov, die inmiddels in New York een ... Ekhö... onze steden en onze landen zijn daar terug te vinden, maar net even anders: er is geen elektriciteit, draken doen dienst als lijnvliegtuigen,...

INFORMATIE

AUTEUR
Alessandro Barbucci
DIMENSIE
10,30 MB
BESTANDSNAAM
Ekhö de Spiegelwereld 8 - De Sirene van Manhattan.pdf

OMSCHRIJVING

Ekhö... onze steden en onze landen zijn daar terug te vinden, maar net even anders: er is geen elektriciteit, draken doen dienst als lijnvliegtuigen, metrowagons bevinden zich op de rug van vreemde duizendpoten.Maar het verbazingwekkendst zijn de preshaunen die eruitzien als knuf- felbeestjes, maar die de teugels van deze wereld in handen lijken te hebben. Fourmille Gratule en Yuri Podrov zijn in Ekhö terechtgekomen en moeten daar hun plek vinden. Ondertussen wordt Fourmille regelmatig in bezit genomen door de persoonlijkheid van recent overleden mensen.Fourmille Gratule en Yuri Podrov zijn weer terug in New York en onder- zoeken de brute moord op een sommelier. Dit brengt hen uiteindelijk tot diep in de riolen van Manhattan waar twee gigantische mutanten het tegen elkaar opnemen in een afgrijselijke titanenstrijd, waarbij terloops Times Square wordt vernield.

Wil je het boek lezen?Ekhö de Spiegelwereld 8 - De Sirene van Manhattan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Alessandro Barbucci. Lezen Ekhö de Spiegelwereld 8 - De Sirene van Manhattan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN