Broederband 3 - De jagers

Broederband 3 - De jagers - John Flanagan | Stml-tunisie.org

...s, terughalen. De Bruna winkel bij je in de buurt is open Samenvatting In deel 3 van de Broederband-serie van John Flanagan, auteur van de uiterst succesvolle De Grijze Jager-serie, hebben Hal en zijn makkers maar één ding aan hun hoofd: de Andomal, de waardevolle schat van de Skandiërs, terughalen ... Vind broederband in Fantasy op Marktplaats ... . De jagers. In deel 3 van de Broederband-serie, die al net zo populair lijkt te worden als die van de Grijze Jager, hebben Hal en zijn makkers maar één ding aan hun hoofd: de Andomal, de waardevolle schat van de Skandiërs, terughalen. De jacht op de bloeddorstige piraat Zavac, die de Andomal in zijn bezit heeft, leidt hen via woeste rivieren en duizelingwekkende stroomversnellingen ... Broederband 3 De jagers | ISBN 9789025751166 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In deel ... Broederband 3 - De jagers - John Flanagan - 9789025751166 ... ... . De jacht op de bloeddorstige piraat Zavac, die de Andomal in zijn bezit heeft, leidt hen via woeste rivieren en duizelingwekkende stroomversnellingen ... Broederband 3 De jagers | ISBN 9789025751166 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. In deel 3 van de Broederband-serie, die al net zo populair lijkt te worden als die van De Grijze Jager, hebben Hal en zijn makkers maar één ding aan hun hoofd: de Andomal, de waardevolle schat van de Skandiërs, terughalen. Broederband is een boekenserie geschreven door John Flanagan. Deel 1, 2 en 3 hebben samen een verhaallijn en deel 4 en 5 hebben samen een verhaallijn. Broederband is gebaseerd op De Grijze Jager. Hoofdpersonen. Hal is de skirl van de broederband de Reigers. Zijn vader en Thorn waren bemanningsleden van het schip de Wolfswind. Hals moeder is ... Boek 3 De Jagers is het derde deel van de Broederband-serie. In deel 3 van de Broederband-serie, die al net zo populair lijkt te worden als die van De Grijze Jager, hebben Hal en zijn makkers maar één ding aan hun hoofd: de Andomal, de waardevolle schat van de Skandiërs, terughalen. In deel 3 van de Broederband-serie, die al net zo populair lijkt te worden als die van de Grijze Jager, hebben Hal en zijn makkers maar een ding aan hun hoofd: de Andomal, de waardevolle schat van de Skandiers, terughalen. Broederband 3; De Jagers . 2. Hoe heet de schrijver van het het boek? John Flanagan. 3. Beschrijf in maximaal tien regels het verhaal. Hal en zijn bemanning zijn in achtervolging om de Andomal (de belangrijkste schat van de Skandiërs) terug te pikken. Zava...

INFORMATIE

AUTEUR
John Flanagan
DIMENSIE
3,37 MB
BESTANDSNAAM
Broederband 3 - De jagers.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Broederband. In deel 3 van de Broederband-serievan John Flanagan, de auteur van de uiterst succesvolle De Grijze Jager-serie, hebben Hal en zijn makkers maar één ding aan hun hoofd: de Andomal, de waardevolle schat van de Skandiërs, terughalen. De jacht op de bloeddorstige piraat Zavac, die de Andomal in zijn bezit heeft, leidt hen via woeste rivieren en duizelingwekkende stroomversnellingen uiteindelijk naar de onafhankelijke vesting Raguza, waar de ontknoping plaats zal vinden. Als Hal wil slagen in zijn missie zal hij tot het uiterste moeten gaan. Hij zal Zavac moeten uitdagen tot een een-op-een-gevecht, met de wetenschap dat maar een van hen het zal overleven.

Wil je het boek lezen?Broederband 3 - De jagers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Flanagan. Lezen Broederband 3 - De jagers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN