Het meisje op de weg

Het meisje op de weg - Michael Berg | Stml-tunisie.org

...ek op de kaart met Nacht in Parijs, waar hij in 2013 de Gouden Strop mee won ... Het meisje op de weg 9789044354379 904435437X | VindBoek ... .Met Het meisje op de weg bevestigde hij dat hij tot de top van Nederlandse thrillerschrijvers behoort, het boek was genomineerd voor de Hebban Award voor Beste Thriller, de Diamanten Kogel én de Gouden Strop. En ook met Broertje stond hij op de shortlist. Op een avond ligt er voor hun huis een onbekend meisje op de weg. Ze bieden haar een bed aan voor de nacht. De volgende dag is de woonkamer een ravage en zijn Guido en het meisje ver ... Recensie van Corina over Het meisje op de weg | Hebban.nl ... . De volgende dag is de woonkamer een ravage en zijn Guido en het meisje verdwenen. Wanneer de politie Guido verdenkt van moord, beseft Anne pas hoe weinig ze over haar nieuwe vriend weet. 'Het meisje op de weg' door Michael Berg - Onze prijs: €21,99 - Vandaag voor 17:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Recensie - Het meisje op de weg | Auteur: Michael Berg | 416 pagina's | Boekvorm: paperback en e-book | Recensie: Wendy van den Berg| Inhoud Anne is psychologe en woont samen met haar vriend in een afgelegen plaats in Frankrijk. Ze heeft haar man verlaten voor Guido, terwijl haar man en zij een stabiel leven leidden en met Guido alles onzeker is. Het meisje op de weg bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Wanneer ze op een avond, na een lange dag in haar artsenpraktijk, naar huis rijdt, vindt ze een bewusteloos meisje op de weg. Ze besluit haar mee te nemen naar huis, waar het meisje langzaam bijkomt. Anne en Guido geven haar onderdak voor de nacht. De volgende ochtend blijken Guido en het meisje spoorloos verdwenen. Wanneer de politie Guido ... Op een avond ligt er voor hun huis een onbekend meisje op de weg. Ze bieden haar een bed aan voor de nacht. De volgende dag is de woonkamer een ravage en zijn Guido en het meisje verdwenen. Wanneer de politie Guido verdenkt van moord, beseft Anne pas hoe weinig ze over haar nieuwe vriend weet. 9789044354379 904435437X Het meisje op de weg Michael Berg is terug met een thriller op Franse bodem. 'Het meisje op de weg' neemt de luisteraar mee op een adembenemende roadtrip. Bergs eerdere thrill...

INFORMATIE

AUTEUR
Michael Berg
DIMENSIE
11,31 MB
BESTANDSNAAM
Het meisje op de weg.pdf

OMSCHRIJVING

Psychologe Anne Givernaud woont samen met haar nieuwe vriend Guido op een afgelegen plek in Zuidwest-Frankrijk. Op een avond ligt er voor hun huis een onbekend meisje op de weg. Ze bieden haar een bed aan voor de nacht. De volgende dag is de woonkamer een ravage en zijn Guido en het meisje verdwenen. Wanneer de politie Guido verdenkt van moord, beseft Anne pas hoe weinig ze over haar nieuwe vriend weet.

Wil je het boek lezen?Het meisje op de weg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michael Berg. Lezen Het meisje op de weg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN