Rik Ringers: 075 Code voor het hiernamaals

Rik Ringers: 075 Code voor het hiernamaals - Tibet | Stml-tunisie.org

...onderzoek loopt vast, maar neemt een spectaculaire wending wanneer de raadselachtige "666" aankondigt dat er nieuwe moorden gepleegd zullen worden ... Rik Ringers - stripinfo.be ... . Heel cynisch organiseert hij een bijeenkomst waarop een tiental potentiële slachtoffers onder wie Rik Ringers verzameld zijn en waarop hij zelf schittert door afwezigheid. Rik Ringers 75 Code voor het hiernamaals Beschrijving. De beroemde illusionist en boeienkoning Dihouny is beroofd van zijn grootste schat: zijn geheugen. Hij beweert namelijk dat hij kan communiceren met de ziel van de grote Harry Houdini, die hem al zijn geheimen zou hebben verklapt. Rik Ringers ... bol.com | Rik Ringers: 073 Moord in het theater, Tibet ... ... . Hij beweert namelijk dat hij kan communiceren met de ziel van de grote Harry Houdini, die hem al zijn geheimen zou hebben verklapt. Rik Ringers 75 - Code naar het hiernamaals - 1e druk sc potloodprijsje Verkoper. Patroeschka haasdonk, BE Alles van verkoper. Verzendkosten; Nederland: € 6,00: België: € 4,00 ... Rik Ringers: 076 Het laatste duel. €8.2 Paperback. Tibet; Rik Ringers: 078 De jacht op de gouden griffioen. €8.2 Losbladig. Tibet; Rik Ringers: 075 Code voor het hiernamaals. €8.2 Paperback. Tibet; Rik Ringers: 072 De schat van de Marollen. €8.2 Losbladig. Simon van Liemt; Rik ringers, nieuwe avonturen 01. r.i.p rik ! €8.2 ... 22 Het boze drietal: 23 De lijn des doods: 24 Het rode spoor: 25 De klauwen van de onbekende: 26 De vijand door de eeuwen heen: 27 Het mes op de keel: 28 Hallali voor Rik Ringers: 29 Operatie 100 miljard: 30 De geest van de alchemist: 31 K.O.in 9 rounds: 32 De zwarte rechtbank: 33 Het schandaal Rik Ringers: 34 De nacht der vampiers: 35 De ......

INFORMATIE

AUTEUR
Tibet
DIMENSIE
4,7 MB
BESTANDSNAAM
Rik Ringers: 075 Code voor het hiernamaals.pdf

OMSCHRIJVING

Rik Ringers is een misdaadverslaggever. Hij onderzoekt de misdaden samen met commissaris Baardemakers en zijn assistent, inspecteur Kempers.

Wil je het boek lezen?Rik Ringers: 075 Code voor het hiernamaals in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Tibet. Lezen Rik Ringers: 075 Code voor het hiernamaals Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN