Rust in je hoofd

Rust in je hoofd - Donna Smallin | Stml-tunisie.org

...g moet uitvoeren (een nieuwe laptop kopen, iemand bellen, een afspraak inplannen met een klant) maar het kunnen ook problemen zijn waar je mee worstelt, goede ideeën waar je iets mee moet maar je weet nog niet wat ... Rust in je hoofd - Roos Vonk ... . Een hoofd vol oude ervaringen - vooral als die onprettig zijn - gaat ten koste van de energie en productiviteit die je vandaag nodig hebt. Deze tips zijn afkomstig uit het boek 'Rust in je hoofd' van Donna Smallin. Eindelijk rust in je hoofd - heerlijk. https://sochicken.nl/rust-in-je-hoofd-video In deze video bespreekt Jelle 5 tips om minder te denken en meer te zijn. ... Je maakt een lijst voor de dingen, die nog gedaan m ... Rust in je hoofd (inclusief superhandige oefening) | MTC ... . Eindelijk rust in je hoofd - heerlijk. https://sochicken.nl/rust-in-je-hoofd-video In deze video bespreekt Jelle 5 tips om minder te denken en meer te zijn. ... Je maakt een lijst voor de dingen, die nog gedaan moeten worden. Ondanks je afvinken blijft de lijst groeien. Je komt tijd, geld en energie tekort. Achteraf kun je stellen, dat je verkeerde keuzes hebt gemaakt en je nu de consequenties daarvan onder ogen moet zien. Met behulp van deze site kun je weer rust in je hoofd krijgen en je kunt de zaken op een andere manier leren aanpakken. Open je ogen en richt je aandacht op je omgeving. Beweeg je hoofd niet, maar gebruik je ogen om de omgeving in je op te nemen. Observeer wat je ziet, hoe het er uit ziet en beschrijf het in eenvoudige termen als, zwart, rond, klein, groot, plat, doos, papier. Je zult merken dat je steeds je focus verliest op wat je bekijkt. Dat is prima. Rust in je hoofd online training. Heb je op dit moment last van onrust, of heb je ook last van burn-out verschijnselen? Als het druk is in je hoofd, dan voel je onrust. Deze onrust (vaak in combinatie met een gebrek aan grenzen aangeven) kan leiden tot stress. Langdurige stress kan leiden tot overspanning RUST IN JE HOOFD Hoe we onze nomaden-natuur hebben verloren ... en weer kunnen terugvinden | Psychologie Magazine. Roos Vonk. pdf-versie (2,09 Mb)...

INFORMATIE

AUTEUR
Donna Smallin
DIMENSIE
7,9 MB
BESTANDSNAAM
Rust in je hoofd.pdf

OMSCHRIJVING

500 manieren om je te richten op wat echt belangrijk isEen nieuw omslag voor deze steady seller (meer dan 10.000 exemplaren verkocht!) en een nieuwe uitvoering: een integraalband voor een langere levensduur. En de prijs is gelijk gebleven: € 9,95.Ontdek te midden van alle zorgen in het dagelijks leven honderden eenvoudige manieren om de ruis in je hoofd op te ruimen en vat te krijgen op hoe je je tijd en energie besteedt. Donna Smallin noemt haar tips 1-minuut tips. In minder dan een paar minuten per dag leer je hoe je met de stress van alledag kunt omgaan. Veel onderwerpen komen aan de orde: van kiezen voor authenticiteit tot het omgaan met je financiën. De 1-minuut tips zijn prima toepasbaar! Een prachtig boekje voor drukbezette mensen.

Wil je het boek lezen?Rust in je hoofd in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Donna Smallin. Lezen Rust in je hoofd Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN