Jij en ik en alles daartussenin

Jij en ik en alles daartussenin - Auke Hulst | Stml-tunisie.org

...s de vertaling van dit gevoel: verlaten door iemand van wie je volledig bezield bent, is het of je voor de ander niet langer bestaat, terwijl je zelf doorleeft in het voortdurende besef van zijn of haar bestaan ... Jij en ik en alles daartussenin | Hulst, Auke ... ... .' Auke Hulst debuteerde in 2006 met Jij en ik en alles daartussenin.Tien jaar later brengt Ambo|Anthos het boek opnieuw uit. Jij en ik en alles daartussenin 'Ik kijk altijd naar je. Ik ben er áltijd. Soms voel je het en sta je plots stil. In een kamer, of halverwege een trap, je adem ingehouden.' Loslaten is niet eenvoudig. Zeker niet voor de zwijgzame gitaarbouwer Max Herder. Nadat zijn grote liefde hem ... Jij en ik en alles daartussen in door Auke Hulst (Zeker ... ... . Soms voel je het en sta je plots stil. In een kamer, of halverwege een trap, je adem ingehouden.' Loslaten is niet eenvoudig. Zeker niet voor de zwijgzame gitaarbouwer Max Herder. Nadat zijn grote liefde hem in de steek heeft gelaten, blijft hij haar geobsedeerd volgen. Jij en ik en alles daartussenin is het debuut van journalist en muzikant Auke Hulst. Het speelt op Ameland, rond een huis dat van Sarah en Max geweest is, en in Groningen, waar ze elkaar ontmoetten. Het gaat over verliefdheid, houden van, afscheid nemen en doorgaan, jaloezie, onderwerpen waarover al zoveel verhalen geschreven zijn, honderdduizenden. Alles wat ze daar zegt en doet confronteert Max met zijn dromen en de realiteit. Heen en weer geslingerd tussen verlangen en afkeer doolt hij door zijn herinneringen, die langzaam ondermijnd worden. Een dramatische ontknoping kan niet uitblijven.Jij en ik en alles daartussenin is een intense roman over onmacht en obsessie, liefde en seks, illusie en werkelijkheid. Jij en ik en alles daartussenin - Auke Hulst (e-book) (€ 9,99) Jij en Ik en Alles Daartussenin - Auke Hulst (2006) mijn stem. 3,00 (1) 1 stem . Nederlands Psychologisch . 157 pagina's Eerste druk: Meulenhoff, Amsterdam (Nederland) Loslaten is niet eenvoudig ... Jij en ik en alles daartussenin is een poëtische en hypnotiserende roman over onmacht en obsessie, liefde en seks, illusie en werkelijkheid (achterzijde boek). Leeservaring Ter kennismaking koos ik voor zijn debuut: Jij en ik en a...

INFORMATIE

AUTEUR
Auke Hulst
DIMENSIE
7,44 MB
BESTANDSNAAM
Jij en ik en alles daartussenin.pdf

OMSCHRIJVING

'Ik kijk altijd naar je. Ik ben er áltijd. Soms voel je het en sta je plots stil. In een kamer, of halverwege een trap, je adem ingehouden.'Loslaten is niet eenvoudig. Zeker niet voor de zwijgzame gitaarbouwer Max Herder. Nadat zijn grote liefde hem in de steek heeft gelaten, blijft hij haar geobsedeerd volgen. Van nabij, maar ongezien. Totdat zij op een sneeuwwit Ameland een romantisch kerstweekend beleeft met haar nieuwe vlam. Alles wat ze daar zegt en doet confronteert Max met zijn dromen en de realiteit. Heen en weer geslingerd tussen verlangen en afkeer doolt hij door zijn herinneringen, die langzaam ondermijnd worden. Een dramatische ontknoping kan niet uitblijven.Jij en ik en alles daartussenin is een intense roman over onmacht en obsessie, liefde en seks, illusie en werkelijkheid. Een poëtisch en hypnotiserend debuut, dat door het verrassende perspectief en het thema van de obsessieve liefde doet denken aan de film Eternal Sunshine of the Spotless Mind. Een meeslepende leeservaring die je niet gauw vergeet.

Wil je het boek lezen?Jij en ik en alles daartussenin in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Auke Hulst. Lezen Jij en ik en alles daartussenin Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN