Nieuwetijdskinderen

Nieuwetijdskinderen - Carla Muijsert-Van Blitterswijk | Stml-tunisie.org

... kinderen vroeg oud en volwassen zijn: ze begrijpen hun ouders soms beter dan deze zichzelf of elkaar begrijpen en ze proberen hen vaak te helpen of een brug te slaan ... Betrouwbaar en professioneel consult van helderziende ... ... ... Nieuwetijdskinderen en EBV. De informatie van het Medical Medium over EBV zijn ook bij veel Nieuwetijdskinderen herkenbaar. Gevoelig voor aanrakingen, lage pijndrempel, vaak ziek, veel ontstekingen en vooral erg moe. Veel last van bijwerkingen van vaccinaties, ... Nieuwetijdskinderen kunnen bijvoorbeeld voedingsintolleranties hebben. Emotionele kenmerken. Eenheid en harmonie willen creëren. Sommige Nieuwetijdskinderen kunne ... Nieuwetijdskind: wat maakt deze kinderen zo ... - JM Ouders ... ... Nieuwetijdskinderen kunnen bijvoorbeeld voedingsintolleranties hebben. Emotionele kenmerken. Eenheid en harmonie willen creëren. Sommige Nieuwetijdskinderen kunnen zich bijvoorbeeld tegen 'hokjesdenken' verzetten. Intens emotioneel, zoals verdrietig, angstig of driftig zijn. Je 'anders', onbegrepen, niet erkent of eenzaam voelen. Kenmerken Nieuwetijdskinderen. Kenmerken Nieuwetijdskinderen. Nieuwetijdskind zijn is geen ziekte. Nu is er echter vaak vraag naar een zogenaamde checklijst van kenmerken van Nieuwetijdskinderen. De bepaling echter of iemand wel of niet "voldoet" is arbitrair. De stichting Nieuwetijdskinderen is dan ook geen voorstander van dit soort lijsten. Nieuwetijdskinderen zijn heel gevoelige, intuïtieve en open kinderen met een sterke innerlijke wijsheid. Een nieuwetijdskind stelt ouders en school vaak voor raadsels, ...

INFORMATIE

AUTEUR
Carla Muijsert-Van Blitterswijk
DIMENSIE
4,88 MB
BESTANDSNAAM
Nieuwetijdskinderen.pdf

OMSCHRIJVING

Nieuwetijdskinderen 1e druk is een boek van Carla Muijsert-Van Blitterswijk uitgegeven bij Vbk Media. ISBN 9789020282368 De kinderen van deze tijd zijn 'anders'. We kunnen er immers niet langer omheen dat steeds meer kinderen met hun uitspraken en handelingen ons iets proberen duidelijk te maken.De eigenschappen en gedragsuitingen die ze laten zien horen bij een spiritueel mensbeeld. Ze maken ons duidelijk dat ze eerder vanuit hun intuïtie dan vanuit een verstandelijk beredeneren leven en dat ze zich heel bewust zijn van zichzelf. Dit boek gaat over de vraag wat dit precies betekent.De kinderen van vandaag passen niet altijd in ons maatschappelijk model. Als we dit wel van hen verwachten, zijn daar consequenties aan verbonden. Zo vallen steeds meer kinderen in het onderwijs met leer- en gedragsproblemen buiten de boot.Ze komen in de hulpverlening terecht met verschijnselen van dyslexie, ADHD of autisme. We zien dus de groep 'probleemkinderen' met de dag groter worden, terwijl we juist zulke mooie kinderen hebben!Carla Muijsert is medeoprichtster en bestuurslid van het Platform Nieuwetijdskinderen. Ze gebruikt haar ervaringen als moeder, therapeut en woordvoerder van het Platform om op een concrete wijze woorden te geven aan wat veel mensen bij hun kinderen, maar ook in zichzelf, herkennen.Ze geeft duidelijk uitleg over hoe intuïtieve mensen de wereld ervaren, welke kwaliteiten ze hebben en hoe ze in de problemen kunnen komen. Doordat bij ieder onderdeel voorbeelden uit de dagelijkse praktijk gegeven worden, biedt het veel praktische mogelijkheden om op andere manieren met kinderen om te gaan en is het voor een breed publiek toegankelijk.

Wil je het boek lezen?Nieuwetijdskinderen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carla Muijsert-Van Blitterswijk. Lezen Nieuwetijdskinderen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN