De grappigste Jantje moppen voor kinderen

De grappigste Jantje moppen voor kinderen - Schrijver | Stml-tunisie.org

...enktijd De moeder van Jantje zet een bord soep voor hem op tafel en roept Jantje dat hij moet eten ... Jantje moppen voor kinderen - pagina 1 ... . Ze zegt: "Ik heb het tafelkleed net gewassen, dus maak het niet vies! Als je knoeit houd ik per vlek twee euro op je zakgeld in." Vervolgens gaat ze de keuken weer in. Als ze terugkomt, […] Godsdienst moppen (37) Grappige filmpjes (23) Grappige plaatjes (213) Korte moppen (16) Kroeg moppen (39) ... Ziet hij aan de overkant zijn vader lopen. Jantje gaat de brug over achter hem aan. Als hij zijn ... De grappigste Jantje moppen voor kinderen | Voor kinderen ... ... . Ziet hij aan de overkant zijn vader lopen. Jantje gaat de brug over achter hem aan. Als hij zijn vader heeft ingehaald, vraagt hij: "Pa, ... Op een school wil een onderwijzer testen of de kinderen nog wel kunnen hoofdrekenen. Moppen Voor Kinderen . nl. moppen, raadsels ... Categorieën. Moppen (122) Allerlei (39) Ambtenaren (3) Belgen (15) Dieren (15) Dokters (3) Domme blondjes (3) Gekken (4) Jantje (17) Kinderen (9) Politie (1) School (12 ... geef je alsnog toestemming om cookies te plaatsen. Cookies verbeteren de prestaties van de website en zorgen voor fijner ... Jantje en Daantje maken een wandeling in het bos. Na een poos vraagt Jantje aan Daantje: 'Mag ik ook eens in het midden lopen?' Deze en nog een heleboel andere hilarische moppen over Jantje vind je in dit leuke boekje 'De grappigste Jantje moppen voor kinderen' van uitgeverij Deltas. De 50 leukste moppen voor kinderen. In deze video laten we je 50 leuke en grappige moppen zien die je zeker kan gebruiken om eens goed te lachen, samen met je vrienden familie of gewoon in je eentje. Vandaag vertellen Keano, Mihlo en Bo een aantal van hun beste moppen. Om welke moest jij het hardst lachen? Vergeet de video niet te delen met je vrienden en abonneren is GRATIS! Wil je ons post ... Het boek De grappigste Jantje moppen voor kinderen, geschreven door , koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Jantje moppen die geschikt zijn voor kinderen, pagina 1. In totaal zijn er 183 Jantje moppen te vinden tot nu. De moppen zijn geranschikt op de score die bezoekers aan de moppen hebben gegeven. Doe mee en geef een hoge of lage score aan moppen die je leest. Klik hier voor alle moppen voor kinderen....

INFORMATIE

AUTEUR
Schrijver
DIMENSIE
11,16 MB
BESTANDSNAAM
De grappigste Jantje moppen voor kinderen.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe kun je Jantje herkennen die piraatje speelt?Hij draagt twee ooglappen.Jantje en Daantje maken een wandeling in het bos.Na een poos vraagt Jantje aan Daantje:'Mag ik ook eens in het midden lopen?'Jantje vraagt aan Sofietje:'Welk dier doet KAAWK KAAWK?'Jantje: 'Een eend die achteruit zwemt!'Deze en nog een heleboel andere hilarische moppen over Jantje vind je in dit leuke boekje. Sla het snel open en je zult gauw in een deuk liggen bij het lezen van zijn vrolijke streken, grappige uitspraken en gekke fratsen!

Wil je het boek lezen?De grappigste Jantje moppen voor kinderen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Schrijver. Lezen De grappigste Jantje moppen voor kinderen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN