Te gast in... - Te gast in Nieuw-Zeeland

Te gast in... - Te gast in Nieuw-Zeeland - Stefan Heger | Stml-tunisie.org

...r reizigers. Het bevat verhalen van auteurs die er gewerkt of gereisd hebben ... Te gast in Nieuw-Zeeland | Standaard Boekhandel ... . Met veel insiders informatie over land en bevolking. Om je bezoek nog beter voor te bereiden en je in te leven in de cultuur van de lokale bevolking, is de pocketreeks 'Te gast in' ideaal. Te Gast In. Nederlands 96 pagina's Informatie Verre Reizen VOF juli 2012 Samenvatting Natuurlijk reis je naar Australie en Nieuw-Zeeland voor de spectaculaire landschappen, de onmetelijke ruimte en het eindeloze gevoel van vrijheid. Maar als je de landen echt wilt beleven, moet je net een stapje extra doen ... Te gast in Nieuw-Zeeland - Te Gast In ... . Maar als je de landen echt wilt beleven, moet je net een stapje extra doen. TE GAST IN Australië & Nieuw Zeeland (pocket) is samengesteld door en voor reizigers met verhalen van auteurs die er gewoond of gereisd hebben. Met veel insiders informatie over land en bevolking. Om je bezoek nog beter voor te bereiden en je in te leven in de cultuur van de lokale bevolking, is de pocketreeks TE GAST IN ideaal. Een handzaam en compact boekje met vlot leesbare artikelen die ... Te gast in Nieuw-Zeeland; Lees een stukje uit het boek. Te gast in Nieuw-Zeeland. Nederlands | Paperback € 8,95 + 17 punten . Uitverkocht, niet meer beschikbaar. Onze winkels zijn momenteel gesloten. Online bestellen kan nog steeds 24/7, en we leveren je bestelling vanaf € 20 GRATIS bij je thuis....

INFORMATIE

AUTEUR
Stefan Heger
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
Te gast in... - Te gast in Nieuw-Zeeland.pdf

OMSCHRIJVING

De landenuitgaven TE GAST IN bevatten artikelen van meerdere auteurs die een speciale band hebben met een land. Zij schrijven op levendige wijze en met kennis van zaken over onderwerpen die hen na aan het hart liggen. Het geeft een goed inzicht in de levenswijze en omgangsvormen van de bewoners van het land. Bovendien bevat elke uitgave nuttige reistips. Een aanrader voor iedereen die interesse heeft voor verre landen en wil weten wat er achter de schermen gebeurt. Nieuw-Zeeland, een eiland zo groot als het Verenigd Koninkrijk, staat bekend om zijn ruige natuur en spectaculaire landschappen. Om hier te kunnen overleven moet je over veerkracht beschikken. Vandaar dat veel Kiwi's al op jonge leeftijd deelnemen aan pittige outdoor expedities. Opvallend aanwezig in het openbare leven zijn de Maori, de inheemse bewoners wier ceremonies en tradities steeds meer waardering krijgen. Indrukwekkend is Ta moko, de tatoeagekunst, die de orale geschiedenis van de Maori zichtbaar maakt. De onmetelijke ruimte van het land stimuleert je om er op uit te trekken. Op het Noordereiland ontdek je in het spoor van landschapskunstenaar Chris Booth bijzondere land art-projecten. In de wateren nabij Taupo ga je vliegvissen op forellen. Op het Zuidereiland stap je in Kaikoura aan boord om walvissen te spotten. Op zoek naar een flinke adrenalinestoot, ga je bungeejumpen vanaf een brug bij Queenstown. Tijdens een kano- en wandeltocht in het Abel Tasman Nationaal Park spot je onbekende vogels. En op het grillige Stewart Island speel je de hilarische pubquiz met Vicky.

Wil je het boek lezen?Te gast in... - Te gast in Nieuw-Zeeland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stefan Heger. Lezen Te gast in... - Te gast in Nieuw-Zeeland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN