Lisa en Jimmy - Slagroom op je snoet

Lisa en Jimmy - Slagroom op je snoet - Vivian den Hollander | Stml-tunisie.org

...aai en daarom verzint ze zelf een menu: met drop, lolly's en spekkies, jammie! Wanneer Jimmy een kleurwedstrijd wint, gaat hij met Lisa een middag helpen in de bakkerij ... Slagroom op je snoet van Vivian den Hollander | Boek en ... ... . Ze maken broodjes, bakken koekjes en tot slot versieren ze een taart, waarbij ze zelf de slagroomspuit mogen gebruiken. Auteur: V. den Hollander, Prijs: € 5,00, ISBN/ISBN13: 9789047509691, Categorie: Boek, Samen eten is gezellig, vinden Lisa en Jimmy. En al helemaal als ze met de hele... Slagroom op je snoet lisa & jimmy vivian den hollander en dagmar stam nederlands hardcover in prima staat 9789000348664 34 Geleze ... Slagroom op je snoet eBook door Vivian den Hollander ... ... . En al helemaal als ze met de hele... Slagroom op je snoet lisa & jimmy vivian den hollander en dagmar stam nederlands hardcover in prima staat 9789000348664 34 Gelezen Verzenden € 2,00 12 mei. '20 Samen eten is gezellig, vinden Lisa en Jimmy. En al helemaal als ze met de hele klas in pyjama gaan ontbijten. Thuis eet Lisa's moeder vooral nog gezonde dingen, want ze doet aan de lijn. Dat vindt Lisa maar saai en daarom verzint ze zelf een menu: met drop, lolly's en spekkies, jammie! Wanneer Jimmy een kleurwedstrijd wint, gaat hij met ... Lisa en Jimmy - Slagroom op je snoet is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Lisa en Jimmy - Slagroom op je snoet PDF te downloaden op onze website imperialviennaorchestra.co.uk Er zijn ook andere boeken van de auteur Lisa en Jimmy - Slagroom op je snoet Lees „Slagroom op je snoet" door Vivian den Hollander verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Samen eten is gezellig, vinden Lisa en Jimmy. En al helemaal als ze met de hele klas in pyama gaan ontbijten. Thuis eet ... Samen eten is gezellig, vinden Lisa en Jimmy. En al helemaal als ze met de hele klas in pyama gaan ontbijten. Thuis eet Lisas moeder vooral nog gezonde dingen, want ze doet aan de lijn. Dat vindt Lisa maar saai en daarom verzint ze zelf een menu: met drop, lolly's en spekkies, jammie! Wanneer Jimmy een kleurwedstrijd wint, gaat hij met Lisa een ... 27-jun-2013 - Slagroom op je snoet, Vivian den Hollander. Denk aan je veiligheid en gezondheid. Was regelmatig je handen en blijf op voldoende afstand van anderen. Toevoegen aan winkelwagen Kopen Toevoegen aan verlanglijstje Van verlanglijstje verwijderen. Slagroom op je snoet. door Vivian den Hollander. Lisa en Jimmy (Book 14 ; Samen met mijn nichtje en zusje doen we de ultieme pie face showdown challenge. Bestel Slagroom op je snoet van Vivian den Hollander. ... Samen eten is gezellig, vinden Lisa en Jimmy. En al helemaal als ze met de hele klas in pyama gaan...

INFORMATIE

AUTEUR
Vivian den Hollander
DIMENSIE
9,32 MB
BESTANDSNAAM
Lisa en Jimmy - Slagroom op je snoet.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Lisa en Jimmy. Samen eten is gezellig, vinden Lisa en Jimmy. En al helemaal als ze met de hele klas in pyama gaan ontbijten. Thuis eet Lisas moeder vooral nog gezonde dingen, want ze doet aan de lijn. Dat vindt Lisa maar saai en daarom verzint ze zelf een menu: met drop, lolly's en spekkies, jammie! Wanneer Jimmy een kleurwedstrijd wint, gaat hij met Lisa een middag helpen in de bakkerij. Ze maken broodjes, bakken koekjes en tot slot versieren ze een taart, waarbij ze zelf de slagroomspuit mogen gebruiken. Als dat maar goed gaat!

Wil je het boek lezen?Lisa en Jimmy - Slagroom op je snoet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vivian den Hollander. Lezen Lisa en Jimmy - Slagroom op je snoet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN