Het oog van de luipaard

Het oog van de luipaard - Henning Mankell | Stml-tunisie.org

... geschreven door Henning Mankell, koopt u bij Boeken ... Het oog van de luipaard PDF Boek | BANK72 PDF ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Het oog van de luipaard . Auteur: Henning Mankell. Nederlands 315 pagina's Uitgeverij De Geus februari 2006 Samenvatting Henning Mankel zet onbevangen idealisme tegenover de harde werkelijkheidAls Hans Olofson voor een korte reis naar Afrika gaat, kan hij niet weten dat hij er twintig jaar zal blijven. 'Het oog van de luipaard' door Henning Mankell - O ... Bureau ISBN - Het oog van de luipaard ... . 'Het oog van de luipaard' door Henning Mankell - Onze prijs: €10,00 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Vergelijken - Het oog van de luipaard - Boek Henning Mankell (9044535420) ISBN: 9789044535426 - Het Boek Het oog van de luipaard (9044535420) geschreven door Henning Mankell bestel je op bruna.nl! Als Hans Olofson voor een korte reis naar Afrika gaat,… Het spotten van dieren in het wild is altijd lastig, het is nooit zeker dat je zo ook echt te zien zal krijgen. Ons geluk was niet voorbij, het luipaard besloot namelijk onze kant op te komen. Op 3 meter afstand. Maar het werd zelfs nog beter. Het luipaard verdween eerst nog even de bossen in om vervolgens vlak naast onze jeep er weer uit te komen. Het oog van de luipaard: ISBN: 9789044501520: Taal: Nederlands : Uitgever: Geus, Uitgeverij De: Bijzonderheden: 2006, Gebonden: Prijs: € 5,80 (Excl. verzendkosten) Meer info: Als Hans Olofson voor een korte reis naar Afrika gaat, kan hij niet weten dat hij er twintig jaar zal blijven. Henning Mankell Het oog van de luipaard. Gedrukt boek . Een Zweedse kippenboer in zuidelijk Afrika ziet zijn idealisme gestuit door de grote cultuurverschillen tussen hem en zijn omgeving. Genre Fictie, Psychologische roman, Sociale roman Onderwerpen Het oog van de luipaard is geschreven in 1990. Dit betekent dat de Wallander-serie toen nog geschreven moest worden. Het verhaal speelt zich af in Zambia. Hans Olofson is de hoofdpersoon en zijn lotgevallen in Afrika worden afgewisseld met hoofdstukken waarin zijn jeugd in Zweden voorbij komt. Het oog van de luipaard | ISBN 9789044535426 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het oog van de luipaard book. Read 144 reviews from the world's largest community for readers. Als Hans Olofson voor een korte reis naar Afrika gaat, kan... Het oog van de luipaard (februari 2006) Leopardens oga (1990) Als Hans Olofson voor een korte reis naar Afrika gaat, kan hij niet weten dat hij er twintig jaar zal blijven. In plaats va...

INFORMATIE

AUTEUR
Henning Mankell
DIMENSIE
10,43 MB
BESTANDSNAAM
Het oog van de luipaard.pdf

OMSCHRIJVING

Als Hans Olofson voor een korte reis naar Afrika gaat, kan hij niet weten dat hij er twintig jaar zal blijven. In plaats van in Uppsala zijn rechtenstudie te voltooien, neemt hij in Zambia een kippenfarm over. Hij heeft grootse plannen: nieuwe huizen bouwen voor de zwarte medewerkers, een school oprichten voor hun kinderen en hogere lonen betalen. Maar als de onafhankelijkheidsbeweging zich nadrukkelijk afzet tegen de blanken, komt Hans in het nauw.

Wil je het boek lezen?Het oog van de luipaard in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henning Mankell. Lezen Het oog van de luipaard Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN