De drift van de krokodil

De drift van de krokodil - Beth Yahp | Stml-tunisie.org

....boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Yaph, Beth - De drift van de krokodil Op boekwinkeltjes ... De grote oversteek van de gnoes | De Volkskrant ... .nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. De drift van de krokodil YAHP, Beth & RICHARD-NUTBEY, Hanneke Autobiografisch getinte roman over de jeugd van een Maleis-Chinees meisje dat opgroeit nabij een vervallen klooster waarin een meisjeskostschool is gevestigd. De drift van de krokodil book. Read 5 reviews from the world's largest community for reade ... De drift van de krokodil - Beth Yahp ... . De drift van de krokodil book. Read 5 reviews from the world's largest community for readers. Autobiografisch getinte roman over de jeugd van een Maleis-... Www.boekwinkeltjes.be tweedehands boek, Yahp, B. - De drift van de krokodil / druk 1 Beth Yahp - De drift van de krokodil. Paperback, zo goed als nieuw. 1E druk 1995 ambo / novib / ncos. De schrijfster ontving voor dit boek de premiers literary award 19. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. € 3,00 3 feb. '20. Capelle aan den IJssel 3 feb. '20. Semper Legitur Capelle aan den IJssel. De drift van de krokodil - yaph, beth - 9789026313745 conditie: goed samenvattinggrootgebracht in een typische samenleving beheers Nieuw Verzenden € 2,95 19 apr. '20 Topadvertentie YAHP, BETH. - 1995 - Veilig & direct bestellen via Books in Belgium, de slimme keuze van meer dan 1200 boekverkopers! (e-Boek) De drift van de krokodil. INFO. SCHRIJVER: Beth Yahp: BESTANDSGROOTTE: 10,89 MB: PUBLICEER DATUM: none: ISBN: 9789026313745: Meld je aan met de onderstaande knop en download meer dan 5000 boeken gratis! DOWNLOAD ONLINE LEZEN. De drift van de Krokodil. Roman uit Maleisië.-De Maleisisch-Chinese schrijfster Beth Yahp begint haar verhaal in het klooster op een heuvel aan de rand van de stad. Voordat de nonnen er hun meisjeskostschool begonnen, was het klooster achtereenvolgens het landhuis van een rijke man, een bandietennest en een militaire gevangenis.-De Grootmoeder ... De drift van de krokodil - yaph, beth - 9789026313745 conditie: goed samenvattinggrootgebracht in een typische samenleving beheers. Nieuw Verzenden. € 2,95 Gistere...

INFORMATIE

AUTEUR
Beth Yahp
DIMENSIE
12,77 MB
BESTANDSNAAM
De drift van de krokodil.pdf

OMSCHRIJVING

Grootgebracht in een typische samenleving beheerst door yin en yang, goden, geesten, demonen en katholieken ergens in Maleisië is de ik-figuur voorbestemd een verloren schat terug te vinden. Groei naar volwassenheid en ontmoeting van culturen zijn de thema's in dit sfeervolle verhaal die uitgewerkt worden in metaforen, beeldspraak, gezegden en verschillende verhalen die in elkaar verstrengeld zijn. Een fascinerende roman, boeiend tot het eind, in een prachtige verhalenstijl, soms beeldend soms lyrisch.

Wil je het boek lezen?De drift van de krokodil in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Beth Yahp. Lezen De drift van de krokodil Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN