De Dode-Zeerollen en de verzwegen waarheid

De Dode-Zeerollen en de verzwegen waarheid - Mieke Lindenburg | Stml-tunisie.org

...een bestseller van wereldformaat op hun naam weten te zetten ... De dode zeerollen en de verzwegen waarheid van Michael ... ... . Lang voor Dan Brown zijn boeken schreef, zagen de boeken van Baigent en Leigh al het licht. Gratis inpakservice - De Dode-Zeerollen en de verzwegen waarheid. - ANTIQ12177. Schalkwijk, Frans Leonard - Zoetermeer: Boekencentrum, 1998. Paperback, (xiv) 356 p. Tussen 1947 en 1956 werden in de grotten ten oosten van Jeruzalem aan de Dode Zee een aantal perkamentrollen gevonden die de aanleiding zouden vormen... Met De Dode-Zeerollen en de verzwegen waarheid hebben Mi ... De dode zeerollen en de verzwegen waarheid by Michael Baigent ... ... Met De Dode-Zeerollen en de verzwegen waarheid hebben Michael Baigent en Richard Leigh - mede-auteurs van onder andere de wereldbestseller Het heilige bloed en de heilige graal - opnieuw een bestseller van wereldformaat op hun naam weten te zetten. Dit boek is te koop bij onze online boekhandel. Klik op de onderstaande banner. Oorspronkelijke titel: The Dead Sea Scrolls Deception. Vertaling: Jan Smit., Baigent Michael - Leigh Richard, Tirion, Gebonden met linnen kaft en omslag, 1992, De Dode-Zeerollen en de verzwegen waarheid Bewaar. € 5,00 15 x bekeken sinds 3 januari 2018. 1 van 1. Vorige Volgende. Kenmerken Soort/Genre: De Dode-Zeerollen en de verzwegen waarheid; ISBN 9789051212983 Uitgever VBK Media Druk vanaf 1e Taal Nederlands Bladzijden 256 pp. Bindwijze Gekartonneerd met stofomslag Rubriek Theologie. De Dode-Zeerollen en de verzwegen waarheid BAIGENT, Michael & LEIGH, Richard. Beschrijving ... bol.com | De Dode-Zeerollen en de verzwegen waarheid, Mieke Lindenburg ... www.bol.com. De Dode Zeerollen, die in 1947 in de grotten bij Qumran werden ontdekt, zorgden voor veel opwinding. Ze dateren uit de periode tussen 100 voor en 100 na Christus en bevatten behalve oudtestamentische teksten ook informatie over het leven van een 'sekte' Wat ... De dode zeerollen en de verzwegen waarheid. €8.50 Verzending. Wij verzenden onze produkten tot bij U thuis geleverd. Wij werken met betrouwbare en gerenomeerde koerierbedrijven. U kan uw bestelling opvolgen via het track & trace van de vervoerder. Wij raden ......

INFORMATIE

AUTEUR
Mieke Lindenburg
DIMENSIE
12,26 MB
BESTANDSNAAM
De Dode-Zeerollen en de verzwegen waarheid.pdf

OMSCHRIJVING

Tussen 1947 en 1956 werden in de grotten ten oosten van Jeruzalem aan de Dode Zee een aantal perkamentrollen gevonden die de aanleiding zouden vormen voor 'het grootste academische schandaal van de twintigste eeuw'. Deze documenten, bekend onder de aanduiding Dode-Zeerollen, dateren van tussen de tweede eeuw voor en de tweede eeuw na Christus en lijken onder andere de complete tekst van Jesaja te omvatten, alsmede informatie over de priesterlijke en koninklijke Messias.Merkwaardigerwijs heeft slechts een heel kleine groep geleerden toegang gekregen tot gedeelten van het materiaal en is het grootste deel nog steeds niet vrijgegeven voor publicatie. Toch slaagden de auteurs erin te achterhalen hoe en waarom een gedeelte van de 800 antieke Hebreeuwse en Aramese geschriften lange tijd voor de wereld verborgen werd gehouden. Door middel van interviews, analyse en diepgaande studie van het materiaal menen zij de ware oorzaak van alle geheimzinnigheid te kennen: de documenten geven een heel nieuwe verklaring voor de oorsprong van het christendom en een alternatieve en hoogst belangwekkende versie van grote delen van het Nieuwe Testament.

Wil je het boek lezen?De Dode-Zeerollen en de verzwegen waarheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mieke Lindenburg. Lezen De Dode-Zeerollen en de verzwegen waarheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN