Ik ben een New Yorker

Ik ben een New Yorker - Twan Huys | Stml-tunisie.org

...w Yorker, Costes, Stradivarius en Monki. WASHINGTON, 11 JULI ... New Yorker | Her Name Is Eva ... . Het legendarische Amerikaanse weekblad The New Yorker staat op een kruispunt in zijn bestaan. Na zes jaar heeft hoofdredacteur Tina Brown (44), die het blad met een forse ... Trump geen New Yorker meer, ... "Ik koester de mensen van New York, maar helaas ben ik erg slecht behandeld door politieke leiders in zowel de stad ... op een van de duurste plekken van New York. the new yorker. Cultuur & Media ... De hoofdredacteur van ... bol.com | Ik ben een New Yorker, Twan Huys | 9789000333622 ... ... . the new yorker. Cultuur & Media ... De hoofdredacteur van The Economist begeeft zich tussen wereldleiders. 'Maar ik ben met niemand close ... Journalist Doortje Smithuijsen, jong en single, heeft het zwaar thuis. 'Ik word een beetje panisch van het woord 'lockdown ... Een uur voordat de winkels openen, ... De in de wijk Harlem geboren New Yorker zag de afgelopen dagen vermogensverschillen in de stad pijnlijk ... Ik ben mogelijk besmet, maar hoe moet ik erachter ... Vertalingen in context van "new yorker" in Nederlands-Frans van Reverso Context: the new yorker Voor verschillende vestigingen van New Yorker door heel Nederland zijn wij opzoek naar verkoopmedewerkers om ons leuke team te komen versterken! Let op! Om in aanmerking te komen voor deze vacature moet je minimaal 16 jaar oud zijn. Een cv meesturen is ook een vereiste, zonder cv kunnen we jouw sollicitatie niet in behandeling nemen. Wat wij bieden Een hippe New Yorker die zot is van de Ronde van Vlaanderen, stel je voor. Annelies De Rouck herontdekt haar vaderland. ... Zelf ben ik ook al in de verleiding gekomen om te beginnen koersen. Hoewel ik helemaal niet sportief ben, heeft de hele outfit toch een sporty vibe! Lees verder → Geplaatst in fashion , Outfit of the day / Getagd Lola&Liza , New Yorker , Only , oozoo , puma / 5 reacties...

INFORMATIE

AUTEUR
Twan Huys
DIMENSIE
9,81 MB
BESTANDSNAAM
Ik ben een New Yorker.pdf

OMSCHRIJVING

'Ik ben een New Yorker. Zelfs als Limburger mag ik dat samen met acht miljoen andere stadsgenoten zeggen. Niet dat ik er iets voor heb hoeven doen. Afreizen naar New York en een appartement huren was voldoende. New York stelt maar één eis: durf schaamteloos te dromen'. Twan HuysTwan Huys is sinds 1999 NOVA-correspondent in de Verenigde Staten, waarvan vijf jaar in New York. Hij deed verslag van de Amerikaanse presidentsverkiezingen, de aanslagen in Washington en New York, de oorlogen in Irak en Afghanistan en de verwoestingen in New Orleans door orkaan Katrina. In Ik ben een New Yorker blikt Huys terug op deze en andere dramatische nieuwsgebeurtenissen. Hij schrijft gepassioneerd over de geschiedenis van The Capital of the World en vooral de rijke historie van de multiculturele voorloper: Nieuw Amsterdam.Voor zijn boek sprak hij onder anderen met president Bill Clinton en senator Hillary Clinton, bezocht hij pornograaf Larry Flynt en kreeg hij advies van de vermaarde psychotherapeut Albert Ellis. Topmodel Yfke Sturm vertelt over de Nederlandse intolerantie waarvan volgens de New York Times Ayaan Hirsi Ali het slachtoffer werd. Meer dan een jaar volgde Huys Ayaan tijdens haar Amerikaanse reizen, ook dit verslag staat in het boek en bevat onthullende uitspraken. Een aantal verhalen spelen zich af buiten de stadsgrenzen van New York. Ze waren indringend (Lynndie England), dramatisch (orkaan Katrina), meeslepend (multimiljonair en playboy Ben Pon) en onthullend (de verdwijning van Natalee Holloway) en kregen daarom een plek in het boek.Ik ben een New Yorker is de lyrische beschrijving van een tolerante metropool. Van Nieuw Amsterdam naar Manhattan, modelstad van culturen uit alle windstreken, probleemloos opeengehoopt. New York zou ons lichtend voorbeeld moeten zijn. Tenslotte hebben we deze stad zelf uitgevonden.

Wil je het boek lezen?Ik ben een New Yorker in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Twan Huys. Lezen Ik ben een New Yorker Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN