De basis / InDesign CS5

De basis / InDesign CS5 - Andree Hollander | Stml-tunisie.org

...gramma dat u alleen onder de knie kunt krijgen door ervaring op te doen ... Opleiding: InDesign Basis - Millian ... . Daarom is dit is een praktisch boek. InDesign CS5 is onderdeel van de Creative Suite die Adobe in 2010 op de markt bracht. Het is een professioneel opmaakprogramma voor allerlei soorten publicaties dat u het best onder de knie krijgt door ermee te werken. Dit boek is bedoeld voor mensen zonder ervaring met desktop publishing (dtp). Voor iedereen die wil beginnen met Adobe InDesign CS5 biedt GrafiStor ... cursus InDesign basis - YouTube ... . Voor iedereen die wil beginnen met Adobe InDesign CS5 biedt GrafiStore een 3-daagse Basis Training InDesign. U leert zelfstandig InDesign-documenten te maken.Aangezien bijna ied... De Basis - InDesign CS4 - de basis (Paperback). InDesign is een professioneel opmaakprogramma voor allerlei soorten publicaties. Dit boek richt zich op... U kunt InDesign uit de Creative Cloud-toepassingencatalogus downloaden.Meld u aan met uw Adobe ID en wachtwoord om de download te voltooien. Zie Uw Creative Cloud-apps downloaden voor meer informatie, zoals voor het installeren van oudere versies of het controleren op updates. Vergelijken - De basis / InDesign Cs5 (Andree Hollander) (2010) ISBN: 9789043020695 - InDesign Cs5 is onderdeel van de Creative Suite die Adobe in 2010 op de markt bracht. Het is een professioneel opmaakprogramma voor allerlei soorten publicaties dat u… D...

INFORMATIE

AUTEUR
Andree Hollander
DIMENSIE
3,46 MB
BESTANDSNAAM
De basis / InDesign CS5.pdf

OMSCHRIJVING

InDesign CS5 is onderdeel van de Creative Suite die Adobe in 2010 op de markt bracht. Het is een professioneel opmaakprogramma voor allerlei soorten publicaties dat u het best onder de knie krijgt door ermee te werken. Dit boek is bedoeld voor mensen zonder ervaring met desktop publishing (dtp). Het is vooral een praktisch boek: elk hoofdstuk bestaat uit een concrete opdracht. Achtereenvolgens ontwerpt u een cd-inlegvel, formulier, vouwblad, affiche, hand-out met tabellen, brochure en boek.Een greep uit de inhoud: een document opzetten - kaders plaatsen – afbeeldingen toevoegen - stramienpagina's maken - stijlen definiëren - tabellen opzetten - werken met kleur en lagen - objecten en vormen tekenen - een pdf maken – een inhoudsopgave of register genereren - en nog veel meer.Over de auteurAndree Hollander houdt zich bezig met programmeren, desktop publishing en het ontwerpen van websites. Over al deze onderwerpen geeft hij les en schrijft hij boeken. Bij Pearson Education verschenen van hem onder meer de boeken Html en css – de basis, Java – de basis en, als co-auteur, Het dtp-naslagboek.Over deze serieIeder boek in deze serie behandelt de basisbeginselen van een programma of programmeertaal. Deze serie onderscheidt zich door de oefeningen, het gebruik van kleur en de aansprekende voorbeelden en cases uit de dagelijkse praktijk. De boeken zijn geschreven door ervaren auteurs, dus u leert van een expert. Kijk op www.pearsoneducation.nl/debasis voor meer informatie over deze serie.

Wil je het boek lezen?De basis / InDesign CS5 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Andree Hollander. Lezen De basis / InDesign CS5 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN