Verpleegkundige zorgverlening aan ouderen

Verpleegkundige zorgverlening aan ouderen - none | Stml-tunisie.org

...egkundige zorgverlening aan ouderen is geschreven voor verpleegkundigen, studenten verpleegkunde en andere professionals die zich willen verdiepen in de zorg voor ouderen ... PDF Benaderingswijzen in de ouderenzorgDEF - Lausanne Mies ... . En natuurlijk voor ieder ander die geïnteresseerd is in dit boeiende vakgebied. Toon Meer Toon Minder. Verpleegkundige zorgverlening aan ouderen 9789059316690. Koop dit studieboek op bookmatch.nl, een marktplaats met 200.000 Tweedehands studieboeken . Verpleegkundige zorgverlening aan ouderen (derde druk) van Evelyn Finnema, Carolien Smits, Sandra Zwakhalen, 9789059316690 voor € 51,50 bij Boom hoger onderwijs. Geen ... Verpleegkundige zorgverlening aan ouderen door Evelyn ... ... . Verpleegkundige zorgverlening aan ouderen (derde druk) van Evelyn Finnema, Carolien Smits, Sandra Zwakhalen, 9789059316690 voor € 51,50 bij Boom hoger onderwijs. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Jaren geleden was ik een van de initiatiefnemers van de eerste versie van het boek Verpleegkundige zorgverlening aan ouderen. Ik ben ontzettend blij dat er nu op basis van het werk van vele experts een geheel nieuw boek ligt, geschreven op basis van de beroepsprofielen 2020, klaar om de verpleegkundige van vandaag de kennis en inzichten te bieden om optimale verpleegkundige zorg voor ouderen ... Verpleegkundige zorgverlening aan ouderen (tweede druk) van Tineke van der Kruk, Cees Salentijn, 9789059314597 voor € 31,50 bij Boom hoger onderwijs. Geen verzendkosten vanaf € 20,-. Op deze pagina vind je samenvattingen voor het boek Verpleegkundige zorgverlening aan ouderen, geschreven door Tineke van der Kruk & Cees Salentijn. De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aa...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
7,57 MB
BESTANDSNAAM
Verpleegkundige zorgverlening aan ouderen.pdf

OMSCHRIJVING

Waar vind ik een samenhangend en alomvattend boek over verpleegkundige zorgverlening aan ouderen? Een boek dat zich niet beperkt tot speciale geriatrische afdelingen in ziekenhuizen, of dat zich enkel richt op de zorg in verpleeghuizen of verzorgingshuizen, maar een boek dat ook aandacht besteedt aan de beleving van de oudere zelf. Zo'n boek bleek er niet te zijn in Nederland. En dat is precies de reden geweest om Verpleegkundige zorgverlening aan ouderen samen te stellen.In Verpleegkundige zorgverlening aan ouderen worden vanuit een emancipatoire, belevingsgerichte invalshoek handvatten aangereikt. Hiermee kunnen verpleegkundigen en andere professionals in de gezondheidszorg zich breed oriënteren op veroudering en de gevolgen daarvan voor het individu en diens positie in de samenleving. Dit gebeurt in zes thema's: verpleegkundigen en ouderenzorg, de normale veroudering, de oudere in de maatschappij, de oudere als cliënt en het uitwerken van gezondheids- en bestaansproblemen bij ouderen. Verpleegkundige zorgverlening aan ouderen is primair geschreven voor de hbo-opleiding verpleegkunde op niveau 5. Vele hoofdstukken zijn echter ook geschikt voor de mbo-opleiding verpleegkunde niveau 4 en voor de vervolgopleiding tot geriatrieverpleegkundige of verpleegkundig specialist ouderenzorg. Ook andere hbo-opleidingen, zoals ergotherapie, fysiotherapie, diëtetiek en maatschappelijk werk, kunnen gebruikmaken van onderdelen van dit boek. Tevens is het boek geschikt als naslagwerk voor verpleegkundigen die werken met ouderen in de thuiszorg, de huisartsenpraktijk, verzorgingshuizen, verpleeghuizen en ziekenhuizen.

Wil je het boek lezen?Verpleegkundige zorgverlening aan ouderen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Verpleegkundige zorgverlening aan ouderen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN