Mijn Yoga goeroe

Mijn Yoga goeroe - Dory Walker | Stml-tunisie.org

...048305162. Bikram Choudhury is wel wat hitte gewend ... Mijn yoga goeroe (Book, 2012) [WorldCat.org] ... . Als grondlegger van de Bikram Yoga, een serie van 26 yoga-poses in een verwarmde ruimte, staat hij al jaren zonder probleem te werken bij 40 graden Celsius. Yoga heeft mij in een moeilijke periode in mijn leven veel gebracht en het is ook heel lekker om een soort romantische overgave te hebben. Maar ik heb ondervonden wat die technieken die je verder kunnen helpen in yoga, nog meer kunnen doen.' Mijn Yoga Goeroe. Auteur:Dory Walker. Nederlands ... De goeroe van de Bikram Yoga moet het nu zelf steeds ... ... .' Mijn Yoga Goeroe. Auteur:Dory Walker. Nederlands; 176 pagina's; Veltman Uitgevers B.V. maart 2012; Samenvatting. Dit ultieme yogahandboek bevat gedetailleerde instructies om yoga-oefeningen zo effectief mogelijk uit te voeren. Stap-voor-stap-foto's maken het makkelijker om te begrijpen wat precies de bedoeling is. Kriya Yoga meditatie. Over mijn spirituele pad en ervaringen in de klassieke Kriya Yoga traditie, over spiritualiteit, goeroes en stilte in diepe meditatie. Mijn nieuws Digitale krant. ... Ramdev is India's bekendste yoga-goeroe. Hij werd een beroemdheid door zijn ruim tien jaar lang 's ochtends op televisie uitgezonden yoga-oefeningen. De goeroe en de premier delen dezelfde hindoenationalistische opvattingen. Volgens Sadhguru is Shiva echter geen god, zoals de algemene gedachte is in het hindoeïsme. Volgens de goeroe heeft Shiva echt bestaan, zo'n 15 duizend jaar geleden. Hij was de historische grondlegger van yoga. Ook Shiva begon aanvankelijk met een gevolg van zeven ... Met Mijn yogagoeroe leert u alles, van elementaire ademhalingsoefeningen tot de hoofdstand. Mijn yogagoeroe is een compleet yogaprogramma, met rijk geïllustreerde instructies in het boek en de app. Dit boek bevat duidelijke stap-voor-stapinstructies en tips om yoga te verwerken in de dingen die u doet voor uw gezondheid en welzijn. Doe elke dag Kundalini Yoga in de Kundalini Yoga Club. Een online community waar jij met eensgezinden ervaringen kunt delen, yoga lessen kunt volgen vanuit het gemak van je eigen huis en altijd de kennis en feedback van Guru Gian paraat hebt. "Voor mijn gevoel is het niet goed om de naam ... Ook de zes andere Bikram Yogascholen in Nederland zeggen geen geld af te dragen aan de goeroe. Ook Bikram Yoga in Nijmegen wil afstand nemen ... Tijdens een yoga-retraite in Frankrijk krijgt Stine Jensen geblinddoekt iets te drinken en te eten, waarna ze psychotisch wordt. Wat volgt is een persoonlijke zoektocht naar de oorzaak van de psychose (wat zat er in het eten), de ethische/juridisch kant er van (waarom is ze daar niet over geïnformeerd, mag dat zomaar?) en vooral naar de charismatische aspecten van goeroes en hun organisaties ... Een yoga goeroe deelt de (spirituele) beleving die yoga en meditatie kan brengen aan ons als mens. Maar wanneer ben of herken je een goeroe? ... Het ''goeroe-zijn'' is in...

INFORMATIE

AUTEUR
Dory Walker
DIMENSIE
8,13 MB
BESTANDSNAAM
Mijn Yoga goeroe.pdf

OMSCHRIJVING

Met Mijn yogagoeroe leert u alles, van elementaire ademhalingsoefeningen tot de hoofdstand. Mijn yogagoeroe is een compleet yogaprogramma, met rijk geïllustreerde instructies in het boek en de app. Dit boek bevat duidelijke stap-voor-stapinstructies en tips om yoga te verwerken in de dingen die u doet voor uw gezondheid en welzijn. Mijn yogagoeroe leert u alles, van de basis zoals eenvoudige oog- en nekoefeningen en de juiste ademhalingstechniek tot aan de moeilijkste houdingen. U leert hoe u steeds een stapje verder kunt gaan en hoe u thuis het beste kunt oefenen. Foto's bij de instructies zorgen dat u de oefeningen thuis ook gemakkelijk kunt doen en geven houvast naarmate u verder vordert. Het deel aan het eind van het boek helpt u bij het zelf samenstellen van oefensessies. U vindt er bovendien voorbeeldsessies voor alle niveaus. Om ten volle te profiteren van Mijn yogagoeroe kunt u de GRATIS APP downloaden die bij dit boek hoort. De app geeft u toegang tot een visuele gids voor alle houdingen, waar u zich ook bevindt, en dat betekent dat u werkelijk overal yoga kunt oefenen! De app helpt u daarnaast bij het samenstellen van uw eigen sessies, die op te slaan, oude sessies aan te passen en uw vorderingen bij te houden. Waar u ook bent, ga nergens heen zonder uw yogagoeroe!

Wil je het boek lezen?Mijn Yoga goeroe in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dory Walker. Lezen Mijn Yoga goeroe Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN