Stuifzand

Stuifzand - Joke Verweerd | Stml-tunisie.org

...s? Stuifzand bestaat uit zand van de bovenste dekzandlaag ... Stuifzand ... . Deze laag is door het verwijderen of ontbreken van begroeiing vrij komen te liggen. Planten die het zand met hun wortels vasthouden ontbreken dus en het zand staat onder directe invloed van de wind. Ons dorpshuis Stuifzand. 597 vind-ik-leuks · 169 waren hier. Dorpshuis Stuifzand Stuifzand 1. Door wind afgezet zand. Er zijn twee perioden geweest waarin stuifzand werd afgezet. De oude stuifzanden hebben een duidelijk lossere pakkin ... Stuifzand (dorp) - Wikipedia ... . De oude stuifzanden hebben een duidelijk lossere pakking dan de dekzanden, maar er is veelal wel al een volledig duidelijk humus podzolprofiel in ontwikkeld (zie: Podzolgronden). Vermoedelijk zijn deze gronden afgezet aan het begin van de IJzertijd. Stuifzand (9789023953784, Joke Verweerd) Stuifzand uitgeverij: mozaiek isbn: 9789023953784 paula sterrenbos heeft geen gemakkelijke jeugd gehad. Bekijk alle 7 huizen verkocht in Stuifzand (Gem. Hoogeveen). Bekijk foto's, plattegronden, filter het aanbod en vind direct de huizen die je zoekt. Kaart Stuifzand - Kaart en gedetailleerde plattegrond Stuifzand U zoekt de kaart of de plattegrond van Stuifzand en omgeving? Zoek en vind het gewenste adres op de kaart van Stuifzand of bereken een route van of naar Stuifzand, zoek en vind alle toeristische bezienswaardigheden en restaurants uit de Michelin Gids in of in de buurt van Stuifzand. In Stuifzand zijn kavels beschikbaar. De nieuwe woonlocatie grenst aan het beekdal van het Oude Diep. Hoogeveen en de A28 zijn vlakbij. Het dorp heeft een school en een dorpshuis. Ook zijn er veel mogelijkheden voor recreatie op wandel- en fietsafstand. Weersverwachting tot 14 dagen vooruit voor Stuifzand. Bekijk het weer, buien radar, de satelliet, wind, weercijfers en weerwidgets voor Stuifzand Alle advertenties van Bork sloopwerken, Stuifzand op Marktplaats. Bekijk het aanbod van Bork sloopwerken en vind producten en diensten tegen aantrekkelijke prijzen! Een typisch kenmerk van het stuwwallengebied is het stuifzand. Grote vlaktes met fijn los zand. Bijna net als duinen. Ze zijn ontstaan doo...

INFORMATIE

AUTEUR
Joke Verweerd
DIMENSIE
9,47 MB
BESTANDSNAAM
Stuifzand.pdf

OMSCHRIJVING

Paula Sterrenbos heeft geen gemakkelijke jeugd gehad. Na het overlijden van haar vader hertrouwde haar moeder Christa al snel, om ervoor te zorgen dat het bloembollenbedrijf van de familie zou worden voortgezet. Haar nieuwe man Jan nam zijn zoon Jelle uit een eerder huwelijk mee. In het samengestelde gezin was weinig aandacht voor elkaar: alle energie ging naar de tulpen.Wanneer Paula op haar zeventiende onverwacht bevalt van een dochter, komen de verhoudingen binnen het gezin verder op scherp te staan. Paula vertrekt naar Canada en laat haar dochter Julia achter bij Christa en Jan. Maar elf jaar later overlijdt Jan onder verdachte omstandigheden en komt Paula tijdelijk terug naar Nederland om voor Julia te zorgen. Als het testament van Jan wordt geopend, krijgt Jelle de sleutel naar het verleden in handen, en ontdekt een afschuwelijke waarheid. Kiest hij voor openheid, en neemt hij risico nog meer kapot te maken in het toch al zo beschadigde gezin? Is het beter te zwijgen en toe te dekken? Of is het mogelijk tegenover het kwaad iets goeds te zetten?

Wil je het boek lezen?Stuifzand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joke Verweerd. Lezen Stuifzand Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN