Verkocht

Verkocht - Kalemi | Stml-tunisie.org

...e brengen. Dromen zijn er immers om te verwezenlijken ... Verkocht | 3B Exclusief ... . Verkocht onder voorbehoud. Bekijk grote foto's Bekijk object Schout 44 1625BP Hoorn . Soort woning. Half-vrijstaande woning. Gebruiksoppervlak wonen. 132 m² ... De Scandinavisch-Duitse durfinvesteerder Triton koopt ook de Nederlandse reisorganisatie Corendon. Begin dit jaar werd Sunweb al overgenomen. De transactie moet volgens Corendon-eigenaar Atilay… Verkocht / Sold (5150 items). Dubex tank met pomp en spuitboompje Met een drie ci ... Verkocht - Hoefnagels Exclusieve Auto's ... . Dubex tank met pomp en spuitboompje Met een drie cilinder membraampomp, ook mooie combi met rijenspuit Verkocht Grimme DR 1500, tweerijige bunkerrooier complete bunkeraardappelrooier met uienopneemset, goed onderhouden. Verkocht Evers schijveneg 4,5 m breed Hydraulisch opklapbare schijveneg. ... CASSETTE - Ik heb mijn bestek verkocht en bewaar het geld hierin DEVENTER - De man die koek verkocht EXECUTIE - Terechtstelling die verkocht moet worden HEADSHOP - Kapperszaak waar ook drugs verkocht worden HET DINER - Dit boek heeft nu eenmaal goed verkocht (3,5) HUURHUIS - Woning waaraan u niet verkocht kunt raken VOLLE BAK - De bajes is helemaal uitverkoc...

INFORMATIE

AUTEUR
Kalemi
DIMENSIE
6,35 MB
BESTANDSNAAM
Verkocht.pdf

OMSCHRIJVING

Oxana’s jeugd in de Oekraïne wordt gekenmerkt door geweld en verkrachting. Om aan haar destructieve familie te ontsnappen, trouwt ze al heel jong. Maar ze ontdekt algauw dat haar man niet de redder is waarop ze had gehoopt. Hij is een gewelddadige drugsverslaafde die haar regelmatig slaat en haar dwingt op straat te slapen als ze andermans vuilnisbakken doorzoekt op zoek naar eten voor haar kinderen. Dan wordt Oxana gekidnapt en voor vijfhonderd euro verkocht aan een bende vrouwenhandelaren. Ze is doodsbenauwd omdat men dreigt haar kinderen iets aan te doen als ze probeert te ontsnappen. Uiteindelijk wordt Oxana naar Engeland gesmokkeld, waar ze wordt verkocht om als prostituee in een sauna te gaan werken. Ze blijft, omdat ze bang is dat haar pooier haar kinderen iets zal aandoen als ze probeert te ontsnappen. Ze heeft geen paspoort, spreekt geen Engels en is ervan overtuigd dat ze de gevangenis zal ingaan als de politie haar vindt. Haar situatie lijkt hopeloos.Het enige dat haar overeind houdt te midden van alle geweld en angst, is de gedachte aan haar kinderen en de hoop dat ze ooit nog eens verenigd zullen worden. Maar hoewel de meeste vrouwen door alle geweld en ellende voor de rest van hun leven gebroken zouden zijn, weigert Oxana de moed op te geven. Ergens haalt ze de kracht vandaan om de vicieuze cirkel van prostitutie te doorbreken en te ontsnappen. Dan begint haar strijd om weer de moeder van haar kinderen te kunnen worden. Het verhaal van Oxana is schokkend en tegelijkertijd bemoedigend. Deze autobiografie laat zien welke vreselijke dingen haar zijn overkomen, maar ook dat ze de kracht heeft gevonden om terug te vechten.

Wil je het boek lezen?Verkocht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kalemi. Lezen Verkocht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN