De jonge jaren van Blueberry: 020 Gettysburg

De jonge jaren van Blueberry: 020 Gettysburg - Francois Corteggiani | Stml-tunisie.org

... jonge jaren van Blueberry: 015 De Mexicaanse furie (Losbladig) ... Akim Stripwinkel - Jonge jaren van Blueberry ... . De strip speelt zich af in de jaren na de Amerikaanse Burgeroorlog. Aanvankelijk zijn... Jonge jaren van Blueberry, de Geboorte van een mythe, de jeugd van een held. In dit twintigste deel uit de reeks blikt Mike Steve Blueberry terug op de bloedige slag om Gettysburg, een van de meest besproken veldslagen uit de Secessieoorlog. Jonge jaren van Blueberry -20 : Gettysburg . ... Al snel was Gettysburg in handen van de geconfedereerden. ... Blueberry - Wikipedia ... . ... Al snel was Gettysburg in handen van de geconfedereerden. De overlevende Yankees trokken zich terug in de heuvels achter Gettysburg en werden versterkt door het leger van de Potomac onder leiding van de kersverse bevelhebber George Meade. Blueberry, jonge jaren van 19. de verlossing (Losbladig). De strip speelt zich af in de jaren na de Amerikaanse Burgeroorlog. Aanvankelijk zijn de... De liefhebbers hebben lang moeten wachten op dit nieuwe deel in de stripserie rond de jonge luitenant Mike Blueberry. Het vorige 'Gettysburg'* verscheen in 2012 en dit album is daarop het directe vervolg. Blueberry zit gevangen in een trein van de Zuidelijken, weet te ontsnappen en komt terecht in een kleine gemeenschap van sterk op de Amish ... Blueberry, jonge jaren van 17. het pad van de tranen (Paperback). Blueberry is, samen met zijn trouwe vrienden en een indiaanse sjamaan die regelmatig... De Jonge Jaren van Blueberry Strips van: Tekenaar: Giraud Jean Scenarist: Charlier Jean - Michel Uitgever : Dargaud. Blueberry (Engels voor "blauwe bes") is het hoofdpersonage in een reeks realistische westernstrips, een creatie van de Waalse stripauteur Jean - Michel Charlier en de Franse tekenaar Jean Giraud. De eerste aflevering verscheen in 1965 in het Franse stripblad Pilote. Geen persoonljke data wordt hierin bewaard. Door de site te gebruiken accepteer je het gebruik van deze cookies. Deze melding verbergen. Welkom Gast; Inloggen ... De inhoud van deze strip wordt gebundeld in volgende strips: Die Jugend von Blueberry INT 8 Mann gegen Mann. La giovinezza di Blueberry INT 10 Re...

INFORMATIE

AUTEUR
Francois Corteggiani
DIMENSIE
6,13 MB
BESTANDSNAAM
De jonge jaren van Blueberry: 020 Gettysburg.pdf

OMSCHRIJVING

De strip speelt zich af in de jaren na de Amerikaanse Burgeroorlog. Aanvankelijk zijn de verhalen stevig geworteld in de klassieke mythologie van het Wilde Westen waarbij de makers veel van hun inspiratie gevonden lijken te hebben in de cavalerietrilogie van filmregisseur John Ford.

Wil je het boek lezen?De jonge jaren van Blueberry: 020 Gettysburg in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Francois Corteggiani. Lezen De jonge jaren van Blueberry: 020 Gettysburg Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN