BESTE VAN LEO DERKSEN, HET

BESTE VAN LEO DERKSEN, HET - Nico Derksen | Stml-tunisie.org

...ide-compilatie van het beste van Johan Derksen ... Leo Dercksen - Opleidingsmanager - Alfa-college | LinkedIn ... . massie 12/01 12:31 0 . 1. 7 6. Na Jantje Boskamp is het nu de beurt aan de ietwat vulgaire Johan Derksen. Either you hate him or you love him! Adblocker gedetecteerd :- Das Beste. Das Beste is een cd van Leo Rojas. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- Bezorging dezelfde dag, ... Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Tooltip. Gerard Reve in gesprek met Leo Derk ... Pioniers Van De Nederpop - Derksen, Derksen, Johan, Cd+Dvd ... ... . Tooltip. Gerard Reve in gesprek met Leo Derksen (1972), oorspronkelijk voor Panorama. O.a. over De avonden, depressies, drank, optreden in het openbaar, schrijven als medicijn en over de naam Gerard Reve: twee keer twee lettergrepen, en Reve lijkt op rêve. Dit gesprek vond plaats kort na de publicatie van De taal der liefde (februari 1972), een succes, zeker na de lange stilte sinds Nader tot U (1966). Bram nam het eerst al op tegen Veronica Inside-gezicht Wilfred in de strijd om te Gouden Radio Ring, maar ging kansloos ten onder. Nu gooit de presentator het op een hele andere boeg en gaat hij een bedenkelijke strijd aan met Johan Derksen, namelijk om de beste snor. Johan Derksen vindt het programma Beste Zangers niks en dat heeft hij maar al te duidelijk gemaakt in de laatste aflevering van talkshow Beau."Ze maken elkaar wijs dat ze heel goed zijn." De aanleiding van deze uitspraak was een persoonlijke boodschap van zanger Waylon, waar Derksen wél fan van is. "Als Johan Derksen eens wat minder vaak op zaterdagavonden in het theater had gestaan, en wat meer live-duels van FC Twente had bekeken, dan had hij zijn voorspelbare kritiek na een fout misschien wat vaker achterwege gelaten", aldus Ten Voorde. De clubwatcher heeft overigens voor een 'opvallende' opstelling gekozen....

INFORMATIE

AUTEUR
Nico Derksen
DIMENSIE
5,61 MB
BESTANDSNAAM
BESTE VAN LEO DERKSEN, HET.pdf

OMSCHRIJVING

Trefzeker als geen ander heeft hij veertien jaar lang in zijn column 'Op zicht' in het dagblad De Telegraaf zijn pijlen gericht op modieus-linkse drammers, neerbuigende overheidsdienaren die niet vies waren van machtsmisbruik, kleine geesten zonder relativeringsvermogen en hypocriete tv-personages die zich wentelden in andermans ellende. Leo Derksen had veel trouwe lezers. Zij kenden hem niet alleen als een messcherpe hekelaar van de waan van de dag, maar ook als iemand die begaan was met degenen die het loodje dreigden te leggen in de mallemolen van de bureaucratie. Voor deze mensen kwam hij op, voor hen zette hij de machthebbers in hun hemd.

Wil je het boek lezen?BESTE VAN LEO DERKSEN, HET in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nico Derksen. Lezen BESTE VAN LEO DERKSEN, HET Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN