Honger

Honger - Amily Clark | Stml-tunisie.org

...drinken (zie ook: dorst).Ook te veel eten na een periode van honger kan leiden tot de dood ... Alarm over snelgroeiende ramp: honger ... . Honger is mechanisme van het lichaam dat er voor zorgt dat je op zoek gaat naar voedsel. Het spoort je aan om in de koelkast of voorraadkast een maaltijd te zoeken. Wanneer je begint te eten dan begint je lichaam met het verzadigingsproces. Honger 1) Appetijt 2) Begeerte 3) Behoefte 4) Behoefte aan eten 5) Behoefte aan voedsel 6) Eetlust 7) Eten nodig hebben 8) Gevoel 9) Graagheid 10) Grote behoefte 11) Grote trek 12) Hevig verlangen 13) Hevige begeerte 14) Hunkering 15) Lichaamswerking 16) Onverzadigbaar verlangen 17) Peu 18) Peu (barg.) Honger! (Hardcover). Voor wie vaker vegetarisch wil koken en voor wie dat altijd al dee ... Honger - 11 definities - Encyclo ... .) Honger! (Hardcover). Voor wie vaker vegetarisch wil koken en voor wie dat altijd al deed, voor wie houdt van veel groenten bij zijn vlees en voor wie... Honger tijdens het derde trimester van de zwangerschap kan ook te wijten zijn aan de melkproductie, omdat je lichaam zich opmaakt voor de bevalling. De symptomen van polyfagie herkennen Het belangrijkste teken van polyfagie is overmatige honger die niet weggaat door simpelweg mee...

INFORMATIE

AUTEUR
Amily Clark
DIMENSIE
6,32 MB
BESTANDSNAAM
Honger.pdf

OMSCHRIJVING

Wanneer Zoë wakker wordt vanuit een diepe slaap, vindt ze haar wereld volledig veranderd.Huizen zijn tot de grond afgebrand, veel eten is verrot en mensen zijn verdwenen.Ze worsteld om te achterhalen hoe lang ze in slaap is geweest, en waarom niemand haar wakker was komen maken. Dan is er ook nog de raadselachtige vraag van haar diepe honger. Een honger die normaal eten niet kan stillen.Totdat ze een groep overlevenden tegen komt, die haar alles kunnen geven waar ze naar smacht.

Wil je het boek lezen?Honger in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Amily Clark. Lezen Honger Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN