Stuifzand

Stuifzand - Joke Verweerd | Stml-tunisie.org

...rs wonen. Stuifzand (dorp), een dorp in de gemeente Hoogeveen Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Stuifzand of met Stuifzand in de titel ... Stuifzand ... . Dit is een doorverwijspagina , bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Stuifzand inzichtelijk te maken. Stuifzand heet je welkom! Het dorp Stuifzand ligt op 4 km afstand van Hoogeveen, een middelgrote plaats in Drenthe liggend op het knooppunt van de A28 en A37 en goed bereikbaar met de trein. Het dorp combineert de voordelen van het 'buiten' wonen in een kleinschalig dorp met de voorzieningen van een 'grote stad' op fietsafstand. De groots ... Stuifzand (dorp) - Wikipedia ... . Het dorp combineert de voordelen van het 'buiten' wonen in een kleinschalig dorp met de voorzieningen van een 'grote stad' op fietsafstand. De grootste hobbywinkel van Nederland. Maak bij uw volgende bezoek aan Zuidwolde kennis met Stuifzand Allerhande. Ontdek naast het gigantische assortiment hobbymaterialen ook allerhande andere artikelen.. U vindt hier de antwoorden op uw vragen en kunt ook zelf vragen stellen.Wilt u altijd op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Stuifzand bestaat uit zand van de bovenste dekzandlaag. Deze laag is door het verwijderen of ontbreken van begroeiing vrij komen te liggen. Pla...

INFORMATIE

AUTEUR
Joke Verweerd
DIMENSIE
11,98 MB
BESTANDSNAAM
Stuifzand.pdf

OMSCHRIJVING

Paula Sterrenbos heeft geen gemakkelijke jeugd gehad. Na het overlijden van haar vader hertrouwde haar moeder Christa al snel, om ervoor te zorgen dat het bloembollenbedrijf van de familie zou worden voortgezet. Haar nieuwe man Jan nam zijn zoon Jelle uit een eerder huwelijk mee. In het samengestelde gezin was weinig aandacht voor elkaar: alle energie ging naar de tulpen.Wanneer Paula op haar zeventiende onverwacht bevalt van een dochter, komen de verhoudingen binnen het gezin verder op scherp te staan. Paula vertrekt naar Canada en laat haar dochter Julia achter bij Christa en Jan. Maar elf jaar later overlijdt Jan onder verdachte omstandigheden en komt Paula tijdelijk terug naar Nederland om voor Julia te zorgen. Als het testament van Jan wordt geopend, krijgt Jelle de sleutel naar het verleden in handen, en ontdekt een afschuwelijke waarheid. Kiest hij voor openheid, en neemt hij risico nog meer kapot te maken in het toch al zo beschadigde gezin? Is het beter te zwijgen en toe te dekken? Of is het mogelijk tegenover het kwaad iets goeds te zetten?

Wil je het boek lezen?Stuifzand in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joke Verweerd. Lezen Stuifzand Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN