Kinderen in het verzet 01. eerste acties

Kinderen in het verzet 01. eerste acties - Benoit Ers | Stml-tunisie.org

...alle personen en groepen die tijdens de Tweede Wereldoorlog weerstand boden aan de Duitse bezetting van België ... Kinderen in het verzet 1. Eerste acties - Senor Hernandez ... .Het verzet wordt ook wel de weerstand genoemd en verzetsleden "weerstanders". New Comics. Forums. Gen. Discussion; Bug Reporting; Delete/Combine Pages Eerste acties (Kinderen in het verzet 1) - stripverhaal bestellen Dit is de uitgebreide fiche voor de strip Eerste acties. klik op de knop "plaats in winkelwagentje" om deze strip te bestellen. Eerste acties » Kinderen in het verzet 1 » Auteur(s): Dugomier, Ers » Uitgeverij: Le Lombard Het Franse le ... Kinderen In Het Verzet Digitale Strips - eboek.info ... . Eerste acties » Kinderen in het verzet 1 » Auteur(s): Dugomier, Ers » Uitgeverij: Le Lombard Het Franse leger kan de Duitse stoottroepen niet langer afhouden. Een deel van de bevolking vlucht naar het zuiden. Maarschalk Pétain tekent een staakt-het-vuren met nazi-Duitsland en neemt de leiding van het bezette Frankrijk op zich. ... Kinderen in het verzet 1. Eerste acties ......

INFORMATIE

AUTEUR
Benoit Ers
DIMENSIE
8,1 MB
BESTANDSNAAM
Kinderen in het verzet 01. eerste acties.pdf

OMSCHRIJVING

Juni 1940. Het Franse leger kan de Duitse stoottroepen niet langer afhouden. Een deel van de bevolking vlucht naar het zuiden. Maarschalk Pétain tekent een staakt-het-vuren met nazi-Duitsland en neemt de leiding van het bezette Frankrijk op zich. In een klein dorpje in het oosten van Frankrijk zijn twee jongens en een meisje, alle drie net dertien geworden, niet van plan om dat over hun kant te laten gaan. Als de Duitse soldaten door de straten marcheren, slaan de jongens hun ogen niet neer zoals de andere dorpsgenoten. Nee nee, borst vooruit! Met hun drieën beramen ze kleine verzetsdaden om zo aan alle doemdenkers te tonen dat Frankrijk misschien wel een slag heeft verloren, maar de oorlog nog lang niet!

Wil je het boek lezen?Kinderen in het verzet 01. eerste acties in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Benoit Ers. Lezen Kinderen in het verzet 01. eerste acties Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN