Slavinnen van de macht

Slavinnen van de macht - Lydia Cacho | Stml-tunisie.org

...Het e-book Slavinnen van de macht, geschreven door Lydia Cacho, koopt u bij Boeken ... Slavinnen van de macht: het wereldwijde netwerk van ... ... .nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 "Volgens cijfers van Unicef en de IAO onderwerpt de internationale maffia jaarlijks in 175 landen 1,39 miljoen mensen aan seksuele slavernij." Haar schokkende bevindingen schreef ze neer in het pas vertaalde Slavinnen van de macht. Slavinnen van de macht. De Saviano van de Mexicaanse onderwereld Het wereldwijde netwerk van vrouwenhandel en kindslavernij 'Elk jaar worden 1,39 miljoen mensen in heel de wereld, het merendeel vrouwen en kinderen, onderworpen aan seksuele slavernij. Zo begint Lydia Cacho haar schokkende verhaal over seksuele uitbuiting. Cacho he ... Slavinnen van de macht | Boeken ... . Zo begint Lydia Cacho haar schokkende verhaal over seksuele uitbuiting. Cacho heeft iets unieks gedaan: een jaar lang dompelde ze zich onder in ... Slavinnen van de macht het wereldwijde netwerk van vrouwenhandel en kindslavernij. Lydia Cacho. Ebook . De Saviano van de Mexicaanse onderwereld Het wereldwijde netwerk van vrouwenhandel en kindslavernij 'Elk jaar worden 1,39 miljoen mensen in heel de wereld, het merendeel vrouwen en kinderen, onderworpen aan seksuele slavernij. ... Vergelijken - Slavinnen van de macht - Lydia Cacho - ebook ISBN: 978902...

INFORMATIE

AUTEUR
Lydia Cacho
DIMENSIE
12,42 MB
BESTANDSNAAM
Slavinnen van de macht.pdf

OMSCHRIJVING

De Saviano van de Mexicaanse onderwereldHet wereldwijde netwerk van vrouwenhandel en kindslavernij'Elk jaar worden 1,39 miljoen mensen in heel de wereld, het merendeel vrouwen en kinderen, onderworpen aan seksuele slavernij. Zo begint Lydia Cacho haar schokkende verhaal over seksuele uitbuiting.Cacho heeft iets unieks gedaan: een jaar lang dompelde ze zich onder in de wereld van de internationale kinder- en vrouwenhandel. Ze reisde door Turkije, Japan, Birma en heel Latijns-Amerika om met prostituees te praten, ze bezocht undercover (soms als man verkleed) red light districts over de hele wereld, interviewde agenten, douanebeambten en strijders voor de mensenrechten, en kwam tot de conclusie dat de internationale maffia de touwtjes in handen heeft. Slavinnen van de macht is razend knappe onderzoeksjournalistiek, die een onthutsend beeld oplevert van de wereldwijde onderwereld.

Wil je het boek lezen?Slavinnen van de macht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lydia Cacho. Lezen Slavinnen van de macht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN