De Helende Kracht Van Mandala'S

De Helende Kracht Van Mandala'S - K. Holitzka | Stml-tunisie.org

...ijke kracht die door bepaalde technieken aangesproken kan worden ... ‎Mandala Kleurplaten voor Volwassenen PRO in de App Store ... . Kracht en energie voor lichaam en geest door de rustgevende werking van mandala's.Iedereen bezit een reserve aan innerlijke kracht die door bepaalde technieken aangesproken kan worden. Het meditatief en geconcentreerd inkleuren of tekenen van speciaal voor dit doel ontworpen mandala's is zo'n techniek waar steeds meer mensen de waarde van hebben ervaren. De helende kracht van mandala's bij spiritueleboeken-kopen.nl. ... De Helende Kracht Van Mandala'S Boek PDF Online | BANK72 PDF ... . De helende kracht van mandala's bij spiritueleboeken-kopen.nl. De online specialist in spirituele boeken. Gevonden boeken, volgens onderstaande selectiecriteria: de helende kracht van mandala's (-) waar filter verwijderen waar Categorie Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Holitzka, Klaus - De helende kracht van mandala's. Kracht en energie voor lichaam en geest door de rustgevende werking van mandala's K. Holitzka is een geweldige auteur. Download en lees het boek De Helende Kracht Van Mandala'S op onze website bank72.nl. Helemaal vrij. U vindt De Helende Kracht Van Mandala'S in PDF, ePUB, MOBI. Fnac: kracht en energie voor lichaam en geest door de rustgevende werking van mandala's, De helende kracht van mandala's, K., M. Holitka". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . trefwoorden: mandala. beschrijving Iedereen bezit een reserve aan innerlijke kracht die door bepaalde technieken aangesproken kan worden. Het meditatief en geconcentreerd inkleuren of tekene...

INFORMATIE

AUTEUR
K. Holitzka
DIMENSIE
9,33 MB
BESTANDSNAAM
De Helende Kracht Van Mandala'S.pdf

OMSCHRIJVING

Kracht en energie voor lichaam en geest door de rustgevende werking van mandala's.Iedereen bezit een reserve aan innerlijke kracht die door bepaalde technieken aangesproken kan worden. Het meditatief en geconcentreerd inkleuren of tekenen van speciaal voor dit doel ontworpen mandala's is zo'n techniek waar steeds meer mensen de waarde van hebben ervaren. Het boek bevat tevens een uitgebreide handleiding waarin de belangrijkste therapeutische mogelijkheden van het werken met mandala's staan beschreven.

Wil je het boek lezen?De Helende Kracht Van Mandala'S in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur K. Holitzka. Lezen De Helende Kracht Van Mandala'S Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN