Voor de beste vader van de wereld

Voor de beste vader van de wereld - none | Stml-tunisie.org

... Maak het speciale Olli boek nog unieker met jouw naam en die van je vader ... Beste kok van de wereld moest zijn zaak bijna sluiten ... ... . Deze namen komen op de kaft en op de oorkonde in het boek te staan. Een origineel cadeau voor een hele lieve papa. Geef hem een boek met naam cadeau. Jouw papa's naam wordt gedrukt op de kaft en op het voorblad kun je een persoonlijke boodschap plaatsen. Zo maak je een heel uniek exemplaar van Voor de beste vader van de wereld. Tip voor Vaderdag! Bestel direct. Wanneer je geen foto kiest worden de a ... Voor De Beste Vader Van De Wereld kopen? | Expo XL ... . Tip voor Vaderdag! Bestel direct. Wanneer je geen foto kiest worden de afbeeldingen van Olli en John gebruikt. Achterin het boek zit ook nog een oorkonde 'Voor de liefste vader van de wereld', die jij zelf kunt ondertekenen. Superleuke cadeautip voor Vaderdag of als kraamcadeau voor de kersverse papa! Als ik de kans had om een vader te kiezen, dan zou jij mijn nummer 1 keuze zijn. Op de achtergrond heb ik het dessin met de wereldkaart terug laten komen. Zo wordt het nog meer een geheel en een stoere kaart voor de beste vader van de wereld. Snijd een topvouwkaart 15 x 10,5 cm. Snijd dessinpapier van 14 x 9,5 cm en dessinpapier van 15 x 2 cm. Plak de laagjes op elkaar en op de kaart. Stans het label uit. Voor de beste vader van de hele wereld-gold. Je vader is de beste, liefste en de leukste van de hele wereld en verdient dit te weten! Van dit kaartje wordt hij vast heel blij :) Goud=geen folie. Deze kaart is helemaal naar wens aan te passen; Design: Birds and Flowers Collectie: Birds&Flowers-Flower Categorie: Vaderdag kaarten Papiersoorten: 'Voor de beste vader van de wereld' door - Onze prijs: €8,99 - Op werkdag...

INFORMATIE

AUTEUR
none
DIMENSIE
5,78 MB
BESTANDSNAAM
Voor de beste vader van de wereld.pdf

OMSCHRIJVING

Waarom is een vader zo bijzonder? Omdat hij altijd overal een antwoord op heeft, omdat stoeien met hém het allerleukst is, omdat je altijd op hem kunt rekenen... Deze verzameling quotes, rake typeringen en songteksten zet vaders in het zonnetje.

Wil je het boek lezen?Voor de beste vader van de wereld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur none. Lezen Voor de beste vader van de wereld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN