De Egyptoloog

De Egyptoloog - Arthur Phillips | Stml-tunisie.org

... gratis. Bladeren milions woorden en zinnen in alle talen ... Egyptoloog - Wikiwand ... . Egyptoloog Ralph Trilipush is geobsedeerd door de apocriefe koning Atum-hadu, tevens dichter van erotische kwatrijnen. Het duistere labyrint opent zich in 1922 in de woestijn van Egypte, waar 'Pushy' op zoek gaat naar de graftombe, en slingert zich dan een weg door Australische sloppenwijken, ballrooms in Boston, en via Oxford en de slagvelden van de Eerste Wereldoorlog naar een koninklijk hof ... In 1922 begint de jong Engelse professor Ralph Trilip ... Reizen - Egyptologie.nl ... ... In 1922 begint de jong Engelse professor Ralph Trilipush in de Egytpische woestijn aan zijn opgraving van de graftombe van Atum-hadu. Alle deskundigen betwijfelen of deze koning en schrijver van erotische kwatrijnen werkelijk heeft bestaan, maar Trilipush is overtuigd van diens echtheid. Online vertaalwoordenboek. DE:egyptoloog. Mijnwoordenboek.nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Met egyptoloog of egyptologe wordt iemand bedoeld die egyptologie heeft gestudeerd en zich heeft gespecialiseerd in de Egyptische oudheid.. Binnen de egyptologie bestaan verschillende specialisaties. Een papyroloog is iemand die zich in het bestuderen van teksten op papyri heeft gespecialiseerd. Een Demotisant houdt zich bezig met het DemotischDemotisch...

INFORMATIE

AUTEUR
Arthur Phillips
DIMENSIE
11,54 MB
BESTANDSNAAM
De Egyptoloog.pdf

OMSCHRIJVING

In 1922 begint de jong Engelse professor Ralph Trilipush in de Egytpische woestijn aan zijn opgraving van de graftombe van Atum-hadu. Alle deskundigen betwijfelen of deze koning en schrijver van erotische kwatrijnen werkelijk heeft bestaan, maar Trilipush is overtuigd van diens echtheid. Ondertussen begint detective Harold Ferrell in Australië aan de opdracht van zijn leven: hij moet een moordenaar opsporen. En nog één. En misschien zelfs nog één. Zijn zoektocht voert hem naar Engeland en Amerika en eindigt in Egypte. Daar worden de beide verhalen tot een explosieve climax samengesmeed. Het resultaat is een briljant geconstrueerde expeditie vol literaire bravoure.

Wil je het boek lezen?De Egyptoloog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Arthur Phillips. Lezen De Egyptoloog Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN