Ik mies je

Ik mies je - Annemieke Statz | Stml-tunisie.org

...ij het boek worden vele tientallen stickers geleverd met pictogrammen en foto's ... Z&K | Ik mis je - Gillian King ... . Verstuur je ik-mis-je-kaarten in vier stappen. Je ik-mis-je-kaart voor 21.00 uur gemaakt = vandaag verstuurd. Maak je keuze uit de meest passende 'ik mis je' kaarten. Schrijf een lieve tekst, adresseer en wij regelen de rest. Dat betekent dat je nooit meer de deur uit hoeft voor postzegels of de brievenbus. Maaike Ouboter - Dat ik je mis (lyrics/songtekst) (De Beste Singer-Songwriter van Nederland) Lyrics by: mouriske Ik mis je. 33 d. vind-ik-leuks. Hier kun je stilstaan bij wie je mist. Je kunt herinneri ... Ik mis je gemist? Start met kijken op NPO Start ... . 33 d. vind-ik-leuks. Hier kun je stilstaan bij wie je mist. Je kunt herinneringen delen en je vindt hier verhalen die troosten en inspireren. (TIP) Missen gedicht nodig? Kies nu uit duizenden gedichten, helemaal gratis. Dagelijks nieuwe gedichten. 100% uniek....

INFORMATIE

AUTEUR
Annemieke Statz
DIMENSIE
6,71 MB
BESTANDSNAAM
Ik mies je.pdf

OMSCHRIJVING

"De strijd is gestreden. De tegenpartij was groter, sterker en vooral sneller. De winnaar daarentegen, is degene die met rechte rug het veld afloopt. De winnaar die besloten heeft de strijd naast hem neer te leggen. Hij kijkt omhoog en ziet de menigte juichen. Het publiek staat op en geeft een staande ovatie. En terecht. Hij heeft besloten om door te gaan met genieten van wat het leven hem nog te bieden heeft. Zonder gevecht."Als Mies van Valburg hoort dat hij slokdarmkanker heeft, komt hij in een achtbaan vol emoties terecht. De familie wordt via een weblog op de hoogte gehouden van de hoogte- en dieptepunten in het leven van deze voetballiefhebber.

Wil je het boek lezen?Ik mies je in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Annemieke Statz. Lezen Ik mies je Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN