De sterfelijke vampier

De sterfelijke vampier - A. Rice | Stml-tunisie.org

...erfelijke vampier. Anne Rice, Een van 's werelds meest gevierde auteurs, staat bekend om de manier waarop ze het werkelijke en het bovennatuurlijke verweeft tot epische verhalen die de lezer zowel uitdagen als vermaken ... Chica Vampiro gemist? Kijk het op TVblik! ... . In dit nieuwe, niet eerder vertaalde deel van de Vampierkronieken is de hoofdrol wederom weggelegd voor de vampier Lestat, die na het verschijnen van de film Interview ... Get this from a library! De sterfelijke vampier. [Anne Rice; Henny van Gulik] -- Een machtige vampier, wiens wens het is om 24 uur in het lichaam van een sterveling te huizen, besluit zijn lijf te ruilen met dat van een misdadiger met occulte gaven. Vampierkronieke ... De boeken van Anne Rice op volgorde - Boekbeschrijvingen.nl ... . [Anne Rice; Henny van Gulik] -- Een machtige vampier, wiens wens het is om 24 uur in het lichaam van een sterveling te huizen, besluit zijn lijf te ruilen met dat van een misdadiger met occulte gaven. Vampierkronieken 4: De Sterfelijke Vampier. Originele titel: Tale of the Body Thief Auteur: Rice, Anne Uitgever: Uitgeverij M Verschijningsdatum origineel: 1992 Serie: Vampierkronieken 4 ISBN: 9789022542538 Subgenre: Horror & Suspense Leeftijdscategorie: Volwassenen BESTEL BIJ BOL.COM. INFORMATIE BESTANDSGROOTTE 5,93 MB BESTANDSNAAM De Sterfelijke Vampier.pdf PUBLICEER DATUM juli 2005 SCHRIJVER A. Rice ISBN 9789022542538 The Vampire Diaries is een Amerikaanse drama/fantasy-televisieserie, gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van L.J. Smith.. The CW Television Network begon op 10 september 2009 met het uitzenden van de serie in de Verenigde Staten. VIJF begon hier op 23 januari 2010 mee in België en Net5 op 31 januari 2010 in Nederland. A. RICE - NU TE KOOP - 2009 - In dit vierde niet eerder vertaalde deel van 'De vampierkronieken' besluit de vampier Lestat, die een cultheld werd na het verschijnen van h… | Veilig & direct bestellen via Books in Belgium, de slimme keuze van meer dan 1200 boekverkopers! Als de menselijke Sim faalt in het afslachten van de vampier, krijgt de Sim de 3 uur durende +2 boze emotie Afslachting verijdeld. De vampier krijgt dan de 6 uur durende +2 blije emotie Een jager verslagen. Als de Sim succesvol is, wordt de vampier een menselijke Sim met een 4 uur durende +10 verdrietige emotie Sterfelijke melancholie. De sterfelijke vampier. Auteur: Anne Rice. Nederlands 496 pagina's. Boekerij. april 2009. Samenvatting. Anne Rice, Een van 's werelds meest gevierde auteurs, staat bekend om de manier waarop ze het werkelijke en het bovennatuurlijke verweeft tot epische verhalen die de lezer zowel uitdagen als vermaken. A. Rice is een geweldige auteur. Download en lees he...

INFORMATIE

AUTEUR
A. Rice
DIMENSIE
3,16 MB
BESTANDSNAAM
De sterfelijke vampier.pdf

OMSCHRIJVING

Anne Rice, Een van 's werelds meest gevierde auteurs, staat bekend om de manier waarop ze het werkelijke en het bovennatuurlijke verweeft tot epische verhalen die de lezer zowel uitdagen als vermaken. In dit nieuwe, niet eerder vertaalde deel van de Vampierkronieken is de hoofdrol wederom weggelegd voor de vampier Lestat, die na het verschijnen van de film Interview with a vampire een internationale cultheld werd.

Wil je het boek lezen?De sterfelijke vampier in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. Rice. Lezen De sterfelijke vampier Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN