Borderliner

Borderliner - C. Kraus | Stml-tunisie.org

...lijkheidsstoornis borderline Borderliner wat houd dat nou precies in?Is het erg om er mee te leven?HOe kun je er mee leven ... De stille Borderliner - De psychologie van... - Proud2bme ... . Lees het hier en vind de… Borderline test: Online checklist kenmerken en symptomen Borderline is een complexe aandoening en heel erg vervelend voor de mensen, die eraan lijden evenals voor hun directe om… Borderline persoonlijkheidsstoornis : Het leven van een borderliner. Hoe ervaart iemand met borderline zijn leven? Voor iemand met borderline-persoonlijkheidsstoornis is het leven een inten ... Grenseland (TV Series 2017- ) - IMDb ... . Hoe ervaart iemand met borderline zijn leven? Voor iemand met borderline-persoonlijkheidsstoornis is het leven een intens-emotioneel en roerig gebeuren. Enthousiast aan een nieuwe hobby beginnen of je vol overgave in de liefde storten. Maar na een paar maanden blijkt de hobby helemaal niks en is de verkering bij nader inzien een grote vergissing. Dit is typisch iets voor mensen met borderline: een persoonlijkheidsstoornis. Mensen met borderline lopen steeds opnieuw vast in hun leven. Een echte borderliner zal ik waarschijnlijk niet helemaal zijn maar kenmerken ervan wel. Het valt niet altijd mee helaas in deze verharde wereld waar respectvol met elkaar omgaan tegenwoordig ver te zoeken is. Ik doe mijn uiterste best altijd om het iedereen naar de zin te maken. De borderliner is immers bang dat je emotioneel verbonden kan raken met andere personen en dat wil diegene niet. De borderliner heeft immers extreme verlatingsangst en wil jou voor zichzelf hebben en wil ook absoluut voorkomen dat jouw sociale omgeving je negatief beïnvloed tegenover haar. Mensen met borderline leiden vaak een grenzeloos leven. Borderline is een persoonlijkheidsstoornis die zich uit in grenzeloos gedrag. Bovendien is er geen enkele constante in het leven van de borderliner te bekennen. Het ene moment houden ze zielsveel van iemand, het andere moment is hij of zij helemaal niets meer waard. Borderline in je familie voorkomt. Je er aanleg voor hebt. Het kan zijn dat jouw hersenen prikkels anders verwerken. Hierdoor kun je anders denken, voelen en reageren dan andere mensen. Borderliner - Caroline Kraus. Dit boek gaat over Caroline, die weg vlucht van haar familie omdat haar moeder psychische problemen heeft en ze hier erg onzeker van wordt. Dan ontmoet ze Jane. Jane heeft borderline. Jane manipuleert en isoleert Caroline van anderen. Later leerde ik dat ik een zogenaamde 'stille Borderliner' ben. Als je tegen mensen zegt dat je een borderline persoonlijkheidsstoornis hebt, dan schrikken velen daarvan. Zij hebben namelijk een beeld voor zich van de 'klassieke borderliner': een ongeremd persoon die in contact met anderen heel goed is in manipuleren en provoceren....

INFORMATIE

AUTEUR
C. Kraus
DIMENSIE
9,73 MB
BESTANDSNAAM
Borderliner.pdf

OMSCHRIJVING

Na het overlijden van haar moeder verruilt Caroline haar veilige upper-middle-class leventje aan de oostkust voor een nieuw leven in San Francisco. In de lokale boekhandel waar ze gaat werken, ontmoet ze Jane. Op het eerste gezicht lijkt ze een inspirerende en energieke jonge vrouw, die Caroline de aandacht en vriendschap geeft die ze op dat moment hard nodig heeft. Maar langzamerhand ontdekt ze dat achter dat open en lieve karakter van Jane nog een persoon schuilgaat: iemand die bedriegt, manipuleert en zelfs fysiek geweld gebruikt. Iemand die de onbedwingbare behoefte voelt alles wat mooi is kapot te maken. Borderliner is het fascinerende verhaal van een wanhopige en verslavende vriendschap. Met gevoel voor detail en in onsentimenteel proza legt Kraus de verborgen dynamiek en donkere kant van deze vrouwenvriendschap bloot.

Wil je het boek lezen?Borderliner in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C. Kraus. Lezen Borderliner Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN