WONDEROLIE

WONDEROLIE - Gisolf Aart | Stml-tunisie.org

... worden. Masseer de Wonderolie op de hoofdhuid en je haren in en laat het een nachtje intrekken ... Bankstel | Oma Weet Raad ... . Castorolie is een ontzettend veelzijdig product. Je kunt Secret d'Afrique 100% Pue Castor Oil als haarmasker voor vol en sterk haar gebruiken, maar ook om je huid te verzachten en kalmeren. Castorolie (ook wel wonderolie) Castorolie is misschien wel het meest effectieve middel om je wenkbrauwen mooi terug te laten groeien. Deze olie zit vol vitaminen, proteine en antioxidanten die de haarwortels voeden. Doop een wa ... Wonderolie.com ... . Deze olie zit vol vitaminen, proteine en antioxidanten die de haarwortels voeden. Doop een wattenstaafje of wattenschijfje in castorolie en veeg de olie over beide wenkbrauwen. KIESPRODUCT.nl Zoek direct in +1.550 webshops & 126.900 merken, 12 miljoen producten! Wonderolie online kopen? Vergelijk & Koop! Uw leren bankstel blijft als nieuw, als u hem behandeld met wonderolie, verkrijgbaar bij de drogist. Neem een emmer hand warm water, een scheut olie, en een spons, die u hiervoor reserveerd. Knijp de spons flink uit in het water, en ga ermee over uw bankstel. Het werkt als bodylotion. Kleine barstjes verdwijnen, en uw leer trekt helemaal droog....

INFORMATIE

AUTEUR
Gisolf Aart
DIMENSIE
8,15 MB
BESTANDSNAAM
WONDEROLIE.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek treft u een bundeling van deze adviezen die zijn verschenen in de rubriek Wonderolie in de gezondheidsbijlage Diagnose van het Algemeen Dagblad. Lezers onthullen hun 'familierecept' voor vermoeide ogen, schaatskramp, tandenknarsen, (brand)wonden, insectenbeten en kringen onder de ogen. U kunt lezen over de heilzame werking van onder meer yoghurt, haring, peterselie, mariakaakjes, ui, aardappelnat en geitenmelk. We garanderen met de tips geen 1OO% succes, maar wel veel leesplezier!

Wil je het boek lezen?WONDEROLIE in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gisolf Aart. Lezen WONDEROLIE Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN