Recht in je opleiding

Recht in je opleiding - GW de Ruiter | Stml-tunisie.org

... juridische opleidingen en cursussen. Je mag bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding ... Tijdens de hbo-opleiding HBO Rechten voltijd | Hogeschool ... ... . Deze service is uniek in Nederland! Wanneer je start met de cursus Recht, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor. In de eerste fase van de opleiding krijg je een introductie in de kern van het vakgebied rechten. Je doet onder andere goede basiskennis op over recht, strafrecht en procesrecht en verdiept je in de rol van recht in de maatschappij. Ook ontwikkel je je communicatieve vaardigheden en leer je juridische stukken goed doorgronden. Recht in je opleiding; group Incompan ... bol.com | Recht in je opleiding - Goederenrecht ... ... . Ook ontwikkel je je communicatieve vaardigheden en leer je juridische stukken goed doorgronden. Recht in je opleiding; group Incompany training. Recht in je opleiding. Formaat: Ebook Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 14,04 Excl. BTW check Volledige prijs. Je bent jurist of tegenwoordig LLM (Master of Laws). Je kunt dan heel wat kanten op wat je werk betreft. De opleiding voor rechter is de laatste tijd gemoderniseerd. Jonge juristen die twee jaar praktijkervaring in juridisch werk hebben, kunnen solliciteren voor rechter in opleiding. Er volgt dan een interne opleiding van vier jaar. Bij Rechten in Leiden ontwikkel je je tot een veelzijdige jurist. Je werkt aan een academische houding en ontwikkelt juridische vaardigheden. Tijdens de studie heb je talloze mogelijkheden om je te ontplooien zoals jij dat wilt: bijvoorbeeld via bestuurswerk, studeren in het buitenland of een stage. Wel kun je soms vrijstellingen krijgen als je al een relevante opleiding of baan hebt. In het eerste jaar van Rechtsgeleerdheid leer je de verschillende rechtsgebieden kennen. Je wordt ingeleid in strafrecht, staats- en bestuursrecht, goederenrecht, verbintenissenrecht, internationaal en Europees recht. 9789462906198 Recht in je opleiding - Bestuu koop je vanaf 23.99 tweedehands bij Bookmatch. 100% veilig, geen énkel risico. Altijd korting op je studieboeken Tijdens de opleiding hbo-Rechten in voltijd maak je kennis met verschillende aspecten van de rechtspraak en word je wegwijs gemaakt in wetten en regels....

INFORMATIE

AUTEUR
GW de Ruiter
DIMENSIE
10,68 MB
BESTANDSNAAM
Recht in je opleiding.pdf

OMSCHRIJVING

Deze uitgave is primair geschreven voor het hbo-onderwijs in het algemeen. Het boek behandelt op leesbare en toegankelijke wijze de belangrijkste leerstukken van het verbintenissenrecht en het ondernemingsrecht en kenmerkt zich door een heldere opbouw. Hierdoor is het zeer geschikt voor opleidingen waar het verbintenissenrecht en het ondernemingsrecht aan de orde komen, zoals Technische bedrijfkunde, SJD, logistieke opleidingen, Facilitair management, Personeel en arbeid en andere economische richtingen. Voor onderwijsinstellingen is een docentenhandleiding met aanvullend materiaal beschikbaar.Het belang van verbintenissen- en ondernemingsrecht voor de (rechts)-praktijk wordt aan de hand van eenvoudige, dagelijkse voorbeelden duidelijk gemaakt en stapsgewijs behandeld. De theorie van het verbintenissen- en ondernemingsrecht wordt verhelderd door middel van schema's en voorbeelden. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een samenvatting. De student kan uitgebreid oefenen aan de hand van vele kennisvragen, open vragen en meerkeuzevragen. Op deze manier ontwikkelt de student de vaardigheid om de verworven juridische kennis toe te passen in de vele oefenopgaven.

Wil je het boek lezen?Recht in je opleiding in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur GW de Ruiter. Lezen Recht in je opleiding Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN