Leiderschap in beweging

Leiderschap in beweging - Hybels, Bill | Stml-tunisie.org

...derschap in beweging. Ido opent de workshop met zachte stem ... MOOc Leiderschap in Crisistijd | Horizon Training en ... ... . Hij staat met een ontspannen en open houding in de kring met ons deelnemers. Leiderschap in beweging, Bill Hybels - Kees Kraayenoord vertelt Opwekking. Loading ... Jouw leiderschap maakt het verschil voor de toekomst van de mensen die jij leidt - waar dan ook. Effectief, dienend en op maat. Wij geloven dat we altijd het beste uit onszelf moeten halen. Onszelf steeds opnieuw moeten uitdagen. En zo de hoogste ... Leiderschap in beweging - YouTube ... . Onszelf steeds opnieuw moeten uitdagen. En zo de hoogste - en meest interessante, boeiende en succesvolle - bijdrage kunnen blijven leveren. Dat betekent in beweging blijven. Lef tonen. En effectief en soms nieuw gedrag vertonen. Werkplaats 'Cultuur in Beweging' Voor wie: voor betrokkenen uit verschillende lagen van de organisatie Doel: de kracht van de eigen cultuur aanboren en versterken.Duur: 2 dagen Aantal deelnemers: in pricipe onbeperkt Begeleiders: Dries Oosterhof e.a.. Via een begeleide vorm van zelfonderzoek wordt eerst de eigen cultuur of culturen (bij fusies) helder in beeld gebracht. Samen in beweging. Samen in beweging vormt de kern binnen het Leiderschap Ontwikkelhuis. Dat is wie wij zijn en hoe wij willen dat onze klanten ons zien. Wij doen binnen onze organisatie wat wij buiten beloven. Hier zijn wij te allen tijde op aanspreekbaar! Dit vertaalt zich in de onderstaande waarden. Samenwerken. Leiderschap in beweging. Eigenlijk is het heel eenvoudig: leiderschap houdt in dat je mensen van hier naar daar brengt. Van de situatie in het hier en... Leiderschap in beweging Martini Ziekenhuis Groningen. Loading ... Het Martini Ziekenhuis heeft een heldere visie op leiderschap, gekoppeld aan drie thema´s: lef, verbinden en ontwikkelen. Zet beweging in gang; Module 3: Zet anderen in beweging (middag en avond - Sportlocatie) Stimuleer en motiveer vanuit coachend leiderschap. Ontdek de kracht van coachend leiderschap door een gastspreker uit de sportwereld; Leer meer over motiveren, stimuleren en omgaan met tegenslagen waarbij het einddoel altijd centraal staat Deelnemer workshop Werkgeluk & Leiderschap "Ik kan me niets bedenken waardoor ik lager dan een 10 kan geven." Deelnemer training Coachend Leidinggeven "Happimotion zorgt voor beweging en.. met een d osis humor"" Deelnemer Workshop Werkgeluk & IK. Wij hebben jarenlange ervaring met het aansturen van kleine en grote teams en kennen de praktijk. Leiderschap in ontwikkeling is het eerste Nederlandstalige studieboek over leiderschap voor het hoger onderwijs. Het biedt inzicht in verschillende eigentijdse leiderschapsvisies, instrumenten om het eigen leiderschap in kaart te brengen ...

INFORMATIE

AUTEUR
Hybels, Bill
DIMENSIE
7,90 MB
BESTANDSNAAM
Leiderschap in beweging.pdf

OMSCHRIJVING

Eigenlijk is het heel eenvoudig: leiderschap houdt in dat je mensen van hier naar daar brengt. Van de situatie in het hier en nu naar de toekomst waar je van droomt waarin organisaties hun missie volbrengen en kerken hun door God gegeven koninkrijksopdrachten vervullen. Maar waarom vormt iets wat zo eenvoudig is wereldwijd zo'n uitdaging voor leiders?In vijf inspirerende videosessies gaat Bill Hybels in op essentiële skills die je als leider nodig hebt om mensen verder te brengen. Hij reikt beproefde inzichten aan die je leert toepassen op jouw unieke uitdagingen als leider. En je kunt ze direct in praktijk brengen - ongeacht het niveau van je leiderschapsontwikkeling.Deze studiegids bevat aantekeningen bij elke videosessie, praktische vragen voor je teamgesprek, en diverse activiteiten om elke vaardigheid in je eigen leiderschapsomgeving te integreren. Hoewel het materiaal is opgezet vanuit het oogpunt van leiderschapsontwikkeling voor een groep, is het eveneens bruikbaar als middel voor persoonlijke ontwikkeling voor individuele leiders.

Wil je het boek lezen?Leiderschap in beweging in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hybels, Bill. Lezen Leiderschap in beweging Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN