Kieswijzer levensbeschouwing

Kieswijzer levensbeschouwing - Andre Droogers | Stml-tunisie.org

...ug te vinden. En een wegenkaart van levensbeschouwelijk NL ... Droogers dwingt de lezer na te denken over tegenstellingen ... ... .Natuurlijk is het ook een gewoon boek dat je van de eerste tot de laatste pagina kunt lezen. Kieswijzer levensbeschouwing is een handzame, praktische zingevingsgids. Toon meer Toon minder. Recensie(s) In de grotendeels ontzuilde Nederlandse samenleving zien steeds meer individuen zich genoodzaakt hun eigen levensbeschouwing bijeen te sprokkelen uit allerlei religieuze en seculiere bronnen. Kieswijzer levensbeschouwing is een handzame, praktische ... Een Kieswijzer die helpt bij het vinden van een ... ... . Kieswijzer levensbeschouwing is een handzame, praktische zingevingsgids. € 18,99 + Bestel dit boek. Auteur. André Droogers. André Droogers is emeritus hoogleraar Culturele antropologie, in het bijzonder Religieuze en symbolische antropologie, aan de Vrije Universiteit. Gerelateerde boeken. 'Kieswijzer levensbeschouwing' door André Droogers - Onze prijs: €18,99 - Op werkdagen voor 21:00 uur besteld, volgende dag in huis Kieswijzer levensbeschouwing werkt als een praktische zingevingsgids, om je te helpen je te oriënteren op het uitgebreide spirituele landschap. Over de sprekers. Prof. Dr. Manuela Kalsky (1961) is houder van de Edward Schillebeeckx-leerstoel aan de theologische faculteit van de Vrije Universiteit. Kieswijzer voor levensbeschouwing. illustratie Fadi Nadrous Beeld Trouw. In een continu veranderende wereld is het voor de moderne mens soms lastig zijn eigen levensbeschouwelijke positie te bepalen. Bestel Kieswijzer levensbeschouwing van André Drooge...

INFORMATIE

AUTEUR
Andre Droogers
DIMENSIE
11,74 MB
BESTANDSNAAM
Kieswijzer levensbeschouwing.pdf

OMSCHRIJVING

Steeds meer mensen vullen hun levensbeschouwelijke rugzakje op eigen wijze. Vroeger bepaalden kerken de richting, nu maakt de meerderheid van de Nederlandse bevolking zelf uit wat zinnige antwoorden zijn op voorkomende levensvragen. Daarbij benut men alle bronnen die iets van waarde te bieden hebben, zowel religieuze als atheïstische. Vooral de media zijn nu leverancier van ideeën. Het aanbod is groter en gevarieerder dan ooit. De overmaat aan suggesties kan desoriënterend werken. Hoe weet je of dat ene aansprekende inzicht uit de Happinez zo goed is als het lijkt? Deze 'Kieswijzer' helpt om wijzer te kiezen. De lezer kan de eigen voorkeuren expliciet maken. Vaak gaat het om keuzes, zoals 'Bestaat God?', 'Heb ik meer levens?', of 'De rede is toch afdoende?'. In het levensbeschouwelijke landschap zet dit boek wegwijzers neer die de mogelijke routes aangeven. Steeds per twee pagina's komen tegengestelde keuzes aan de orde. 'Kieswijzer levensbeschouwingen' is een handzame, praktische zingevingsgids.

Wil je het boek lezen?Kieswijzer levensbeschouwing in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Andre Droogers. Lezen Kieswijzer levensbeschouwing Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN