Help, mijn partner heeft een depressie!

Help, mijn partner heeft een depressie! - Stef Linsen | Stml-tunisie.org

...heeft een depressie!' van psychiater-psychotherapeut Stef Linsen begint voor steeds meer mantelzorgers en professionals in de zorg een leidraad te vormen in de hulp aan hun depressieve partners c ... Boek 'Help, mijn partner heeft een depressie!' leidraad in ... ... .q. patiënten. Zorgverzekeraars als VGZ hebben het aangeschaft voor hun zorginformatiepunten. Stef Linsen over zijn boek Help, mijn partner heeft een depressie! ... Dit is de start van een serie die hij schrijft speciaal voor partners van ... Hoe steun je iemand in een depressie ... Help, mijn partner heeft een depressie! | ISBN 9789491442650 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boe ... bol.com | Help, mijn partner heeft een depressie! (ebook ... ... ... Hoe steun je iemand in een depressie ... Help, mijn partner heeft een depressie! | ISBN 9789491442650 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Koop dan nu 'Help, mijn partner heeft een depressie!'. Over de auteur. Stef Linsen (psychiater-psychotherapeut) heeft 25 jaar ervaring. Hij werkte met adolescenten, ouderen en volwassenen in diverse instituten ((poli)klinisch en dagbehandeling), een tbs-kliniek, een instituut voor zwakzinnigenzorg en in een eigen praktijk. Het boek 'Help, mijn partner heeft een depressie!' van psychiater-psychotherapeut Stef Linsen begint voor steeds meer mantelzorgers en professionals in de zorg een leidraad te vormen in de hulp aan hun depressieve partners c.q. patiënten. Zorgverzekeraars als VGZ hebben het aangeschaft voor hun zorginformatiepunten....

INFORMATIE

AUTEUR
Stef Linsen
DIMENSIE
5,39 MB
BESTANDSNAAM
Help, mijn partner heeft een depressie!.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek stelt alle belangrijke kwesties voor partners aan de orde over depressie op een begrijpelijke manier. `Wat is er met je partner aan de hand? `Is de liefde over? `Wat kan ik doen en wat niet? `Is het mijn schuld? Dat zijn enkele van de prangende vragen die je kunt hebben. Het WILBO-syndroom speelt je parten.In dit boek dat speciaal is geschreven voor partners en mantelzorgers, vind je wat depressie is, de psychotherapeutische en psychiatrische behandelmogelijkheden en hoe en waar je hulp krijgt. En dat alles in begrijpelijke taal, deels in vraag- en antwoordvorm. Bovendien een hoofdstuk met tips en tools voor bij jullie thuis, met speciale aandacht voor de kinderen. Zelfredzaam zijn is niet `alles zelf moeten doen. De auteur legt dit uit aan de hand van de `LLOVERS-methode. Patienten en familieorganisaties en meer dan 50 nuttige websites met helpdesks, familiebijeenkomsten en dergelijke worden besproken. Informatie over hulp bij schulden komt aan bod en ook het aanvragen van een persoonsgebonden budget, thuishulp, onder bewindstelling, mentorschap of ondercuratelestelling.Jaarlijks hebben meer dan 650.000 mensen in Nederland een depressie of depressieve klachten. Ongeveer twintig procent van alle mensen krijgt in zijn leven een depressie. Depressie is de meest voorkomende psychiatrische aandoening en de jaarlijkse maatschappelijke kosten bedragen zon twee miljard euro. Mantelzorgers worden belangrijker door de vergrijzing, de crisis en de bezuinigingen en daarom moeten zij worden versterkt. Vandaar dit boek.Over de auteur:Stef Linsen (psychiater-psychotherapeut) heeft 25 jaar ervaring. Hij werkte met adolescenten, ouderen en volwassenen in diverse instituten ((poli)klinisch en dagbehandeling), een tbs-kliniek, een instituut voor zwakzinnigenzorg en in een eigen praktijk. Nu werkt hij freelance voor (onder andere forensische) ggz-instellingen en geeft hij leerpsychotherapie aan psychiaters in opleiding.

Wil je het boek lezen?Help, mijn partner heeft een depressie! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stef Linsen. Lezen Help, mijn partner heeft een depressie! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN