De weg van het licht

De weg van het licht - B. van der Woude | Stml-tunisie.org

.... De tekening toont de weg van het licht via het objectief (1), de weerkaatsing door de spiegel (2) en de projectie op het matte instelglas (5) ... Het boek 'Néala & de weg van het licht' door Krista Haest ... ... . Via een lens (6) en het pentaprisma (7) bereikt het beeld de zoeker (8). Het is tijd om je te herinneren aan jouw Goddelijke vonk. Aan het licht dat jij met je meebracht vanuit de lichtwereld en dat nu zo graag op Aarde door jou neergezet wil worden, wil stromen. Het licht dat zich wil uitbreiden, het licht dat zich wil verbinden met de ander om zo samen nog veel feller te kunnen schijnen. Welkom bij k ... bol.com | De Weg Van Het Licht, Nelleke Beimers ... ... . Het licht dat zich wil uitbreiden, het licht dat zich wil verbinden met de ander om zo samen nog veel feller te kunnen schijnen. Welkom bij kerststallenroute De Weg van het Licht.. Rond Kerst 2020 wordt voor het 25ste achtereenvolgende jaar de kerststallenroute in Baarn georganiseerd. In zo'n 200 Baarnse tuinen staan kerststallen, die zichtbaar zijn vanaf de openbare weg. Jouw weg naar binnen zal je brengen naar het altijd schijnende licht in jezelf, naar de Bron van alle leven, naar de plek waar jij verbonden bent met alles en iedereen. En vanuit deze plek, waar alleen maar licht is, waar je alleen maar een allesomvattende liefde voelt, vanuit deze plek is het zoveel gemakkelijker om met de buitenwereld om je heen om te gaan. Het licht vanwaarui...

INFORMATIE

AUTEUR
B. van der Woude
DIMENSIE
3,78 MB
BESTANDSNAAM
De weg van het licht.pdf

OMSCHRIJVING

De oude Marktpleinkerk in Winschoten bezit een prachtige serie van 22 modernegebrandschilderde ramen, vervaardigd door Femina Schilt-Geesink (1908-1988), leerling van prof. Richard Roland Holst. De ramen zijn op zichzelf al een feest om naar te kijken, maar vertellen tegelijk een samenhangend verhaal.In De weg van het licht staan alle ramen prachtig in kleur afgedrukt, met uitgelichte details en drie uitvouwbare bladen. Daarnaast verwoordt Bert L. van der Woude het verhaal van de ramen opnieuw, geïnspireerd door de theologie van Eugen Drewermann.Een inspirerend boek dat uitnodigt tot spirualiteit en humaniteit.

Wil je het boek lezen?De weg van het licht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. van der Woude. Lezen De weg van het licht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN