Basisboek duurzame ontwikkeling

Basisboek duurzame ontwikkeling - N. Roorda | Stml-tunisie.org

...Basisboek Duurzame Ontwikkeling / druk 2 ... 9789001796389 → Basisboek Duurzame Ontwikkeling- N. Roorda ... ... . Bestel Basisboek duurzame ontwikkeling van Niko Roorda. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Basisboek Duurzame Ontwikkeling beschrijft duurzame ontwikkeling op een evenwichtige manier. Het boek houdt rekening met people, planet en profit /prosperity, oftewel mensen, natuur en milieu, en welvaart en economie. Ook heeft het oog voor de mondiale kant van duurzame ontwikkeling en voor de toekomstaspecten ervan. Basisboek Duurzame Ontwikkeling biedt ... Samenvatting Basisboek duurzame ontwikkeling - Stuvia ... . Basisboek Duurzame Ontwikkeling biedt studenten een brede introductie op duurzame ontwikkeling. Het boek is gericht op studenten van alle disciplines in het hoger onderwijs. Het beschrijft duurzame ontwikkeling op een evenwichtige manier, rekening houdend met people, planet en profit/prosperity. Het boek heeft oog voor de mondiale kant van duurzame ontwikkeling en de toekomstaspecten ervan. Basisboek Duurzame Ontwikkeling biedt studenten een brede introductie op duurzame ontwikkeling. Het boek is gericht op studenten van alle disciplines in het hoger onderwijs. Het beschrijft duurzame ontwikkeling op een evenwichtige manier, rekening houdend met people, planet en profit/prosperity. Het boek heeft oog voor de mondiale kant van duurzame ontwikkeling en de toekomstaspecten ervan ... Basisboek Duurzame Ontwikkeling ISBN 9789001796389 Auteurs N. Roorda Prijs Leverbaarheid Zoek bij de partner-boekhandels naar de leverbaarheid Nieuwe titels kunt u bestellen of in nota laten nemen bij de boekhandel (hiernaast of hieronder). Oudere titels kunt u altijd invoeren als Vraag bij ons Antiquariaat. Mogelijk te koop bij de boekhandel(s): Basisboek Duurzame Ontwikkeling biedt je een brede introductie op duurzame ontwikkeling, een onderwerp dat in onze moderne samenleving van eminent belang is geworden. Het is dan ook geen wonder dat werkgevers - bedrijven, overheden scholen, zorginstellingen - vragen om professionals op allerlei terreinen die weet hebben van duurzame ontwikkeling en er iets mee kunnen doen....

INFORMATIE

AUTEUR
N. Roorda
DIMENSIE
11,70 MB
BESTANDSNAAM
Basisboek duurzame ontwikkeling.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek brengt deze verwevenheid op een toegankelijke wijze in beeld. Door het bestuderen van de tekst bouwt de student een intuïtief gevoel op voor duurzame ontwikkeling. De vele praktijkcases brengen het thema dicht bij de eigen beleving, en de tussenvragen in vrijwel iedere paragraaf nodigen uit tot reflectie. De veelheid en diversiteit aan opdrachten spelen in op de verscheidenheid van interesses. Sommige opdrachten zijn geschikt voor individueel oefenen, andere opdrachten, zoals discussie-, PGO- en projectopdrachten, komen het best tot hun recht als groepswerk.

Wil je het boek lezen?Basisboek duurzame ontwikkeling in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur N. Roorda. Lezen Basisboek duurzame ontwikkeling Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN