THUISKOMEN IN JEZELF

THUISKOMEN IN JEZELF - Hal Stone | Stml-tunisie.org

...En omdat het zo'n bijzondere, mooie, soms pittige maar absoluut de moeite waard weg is naar het vinden van jezelf, het thuiskomen in jezelf, kan ik alleen maar dankbaar zijn voor het feit dat ik dit werk door mag geven aan jou! Mijn passie ligt bij mensen! Thuiskomen in jezelf is de sleutel tot je geluk ... Thuiskomen - Landen in je lichaam ... . "Het leven zal je haar geschenken geven wanneer het huidige moment in zijn volle schoonheid geleefd wordt" De cursus Thuiskomen in Jezelf - Omgaan met Hooggevoeligheid is voor mensen die hun gevoeligheid nog vaak als een last ervaren en daar graag op een andere manier mee om zouden willen gaan. Zodat je steeds meer de kracht van hooggevoeligheid kunt gaan ervaren in je dagelijks leven en het steeds minder als een last hoeft te ervaren. Thuiskomen in jezelf. Wat is dat dan precies en hoe voel je of je thuis bent? Heb je jezelf wel eens de vraag gesteld of je voor 100% aanwezig bent in je lich ... Thuiskomen in jezelf: Primal Rebirth Therapie, Mindfulness ... ... . Zodat je steeds meer de kracht van hooggevoeligheid kunt gaan ervaren in je dagelijks leven en het steeds minder als een last hoeft te ervaren. Thuiskomen in jezelf. Wat is dat dan precies en hoe voel je of je thuis bent? Heb je jezelf wel eens de vraag gesteld of je voor 100% aanwezig bent in je lichaam? Je bent je hier waarschijnlijk helemaal niet bewust van. Probeer het eens te voelen, waar in welk deel van je lijf ben jij nu aanwezig? Accepteer jezelf zoals je bent, hou van jezelf en dat is het moeilijks...

INFORMATIE

AUTEUR
Hal Stone
DIMENSIE
5,37 MB
BESTANDSNAAM
THUISKOMEN IN JEZELF.pdf

OMSCHRIJVING

Hal & Sidra Stone zijn de bedenkers van 'Voice Dialogue', een methode die onze verstoten delen verandert van tegenstanders in bondgenoten met wie je vruchtbaar kunt samenwerken. Deze benadering gaat ervan uit dat tegenover elk van onze kanten waarmee we ons hebben geïndentificeerd, een andere kant van ons staat die we vaak verstoten hebben. Iemand die zich bijvoorbeeld helemaal heeft ge•dentificeerd met een aardige 'ik' van hem, kan een onaardige ik verstoten hebben. Als we zo'n kant radicaal verstoten, gaat hij tegen ons werken. Deze methode helpt ons om dit proces om te keren, zonder dat we ons hoeven te identificeren met onze verstoten delen - dat is duidelijk ook niet de bedoeling. We leren (ook) naar deze kanten te luisteren, waarna we beter kunnen beslissen wat we zullen doen. Ontmoet je drammer, je innerlijke criticus, je beschermer/beheerser, je kwetsbare kind en alle andere leden van je innerlijke familie. Dit boek laat je met humor en veel inzicht kennismaken met je subpersoonlijkheden - je vele innerlijke ikken - en helpt je om te ontdekken waar elke ik behoefte aan heeft en wat elke ik je te bieden heeft, waarmee de auteurs een bijdrage leveren aan meer begrip, meer zelfacceptatie en een meer vervullend leven voor de lezer.

Wil je het boek lezen?THUISKOMEN IN JEZELF in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hal Stone. Lezen THUISKOMEN IN JEZELF Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN