THUISKOMEN IN JEZELF

THUISKOMEN IN JEZELF - Hal Stone | Stml-tunisie.org

... "Thuiskomen in jezelf" De lange weg bewandelen een zoektocht met de vraag "wie ben ik" Met momenten dat de weg er gewoonweg is maar ook met dwalingen waar de weg kwijt lijkt te zijn ... Thuiskomen - Landen in je lichaam ... . Tot op een bepaald moment er een vertrouwen is dat de weg naar je toekomt en zich openbaart. Mijn naam is Klazina Kuperus. Thuiskomen bij jezelf. Echt jezelf zijn in alles wat je doet, dat wil jij toch ook? Ik geloof dat je vanuit verbinding met jezelf, je kunt verbinden met anderen en de doelen die je stelt. Dit proces van leren en groeien vanuit verbinding ondersteun ik op individueel en team niveau. ... Geschreven bij Thuiskomen in jezelf. een goed geschreven boek, die de kennis over ... Thuiskomen in jezelf: Primal Rebirth Therapie, Mindfulness ... ... . Dit proces van leren en groeien vanuit verbinding ondersteun ik op individueel en team niveau. ... Geschreven bij Thuiskomen in jezelf. een goed geschreven boek, die de kennis over jezelf kan verdiepen. je moet wel open staan voor de oefeningen en verhalen die er in staan. Zeker voor mensen die verdieping in zichzelf willen is dit een aanrader. Thuiskomen in jezelf: ... Thuiskomen in jezelf. Je ware zelf tot uitdrukking brengen. in verbondenheid met anderen. Ieder mens zoekt vervulling, in liefde en vriendschappen, in werk en hobby's, in de natuur en de kunsten, in het opvoeden van kinderen. In 'Thuiskomen in jezelf' van Henny Thijssing-Boer kan Connies dochter Claartje nog maar aan één ding denken: carrière maken. Haar man Jack daarentegen verlangt naar het krijgen van kinderen. Hun huwelijk komt onder druk te staan als geen van beide de ander tegemoet wil komen. Daar waar we kunnen thuiskomen. Draai je het logo een fractie, dan ontdek je een tong. Het instrument om te uiten wat van binnen leeft. Die expressie kan geven aan jouw waarheid. Daarmee staat dit logo precies voor hetgeen 'Thuiskomen' te schenken heeft. In verbinding met jouw natuur, thuiskomen in jezelf. Om van daaruit de wereld te ontmoeten....

INFORMATIE

AUTEUR
Hal Stone
DIMENSIE
5,40 MB
BESTANDSNAAM
THUISKOMEN IN JEZELF.pdf

OMSCHRIJVING

Hal & Sidra Stone zijn de bedenkers van 'Voice Dialogue', een methode die onze verstoten delen verandert van tegenstanders in bondgenoten met wie je vruchtbaar kunt samenwerken. Deze benadering gaat ervan uit dat tegenover elk van onze kanten waarmee we ons hebben geïndentificeerd, een andere kant van ons staat die we vaak verstoten hebben. Iemand die zich bijvoorbeeld helemaal heeft ge•dentificeerd met een aardige 'ik' van hem, kan een onaardige ik verstoten hebben. Als we zo'n kant radicaal verstoten, gaat hij tegen ons werken. Deze methode helpt ons om dit proces om te keren, zonder dat we ons hoeven te identificeren met onze verstoten delen - dat is duidelijk ook niet de bedoeling. We leren (ook) naar deze kanten te luisteren, waarna we beter kunnen beslissen wat we zullen doen. Ontmoet je drammer, je innerlijke criticus, je beschermer/beheerser, je kwetsbare kind en alle andere leden van je innerlijke familie. Dit boek laat je met humor en veel inzicht kennismaken met je subpersoonlijkheden - je vele innerlijke ikken - en helpt je om te ontdekken waar elke ik behoefte aan heeft en wat elke ik je te bieden heeft, waarmee de auteurs een bijdrage leveren aan meer begrip, meer zelfacceptatie en een meer vervullend leven voor de lezer.

Wil je het boek lezen?THUISKOMEN IN JEZELF in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hal Stone. Lezen THUISKOMEN IN JEZELF Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN