Als De Ratten Het Spek Uitvreten

Als De Ratten Het Spek Uitvreten - Peter Blanker | Stml-tunisie.org

...e ratten het spek uitvreten'. Het avontuur van Jan Camphuys, een van de overlevenden van De Lastdrager, het schip dat in 1653 te pletter slaat ... Hondje Haring 3 - Hondje Haring doe boek. Boek PDF Online ... ... Als de ratten het spek uitvreten… Bestellen via Bol.com. Reacties zijn uitgeschakeld. Menu Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Blanker, Peter - Als de ratten het spek uitvreten / het verhaal van de schipbreuk van Oostindievaarder de Lastdrager Als de ratten het spek uitvreten | ISBN 9789490374709 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Www.boekwinkeltjes.be tweedehands boek, Blanker, Peter - Als de ratten het spek uitvreten / het verhaal va ... Boekwinkeltjes.nl - Als de ratten het spek uitvreten / het ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Www.boekwinkeltjes.be tweedehands boek, Blanker, Peter - Als de ratten het spek uitvreten / het verhaal van de schipbreuk van Oostindievaarder de Lastdrager Als de ratten het spek uitvreten: het verhaal van de schipbreuk van Oostindievaarder de Lastdrager: Amazon.es: Peter Blanker, Ron Sandford: Libros en idiomas extranjeros Scopri Als de ratten het spek uitvreten: het verhaal van de schipbreuk van Oostindievaarder de Lastdrager di Blanker, Peter, Sandford, Ron: spedizione gratuita per i clienti Prime e per ordini a partire da 29€ spediti da Amazon. Www.boekwinkeltjes.nl tweedehands boek, Blanker, Peter - Als de ratten het spek uitvreten. Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Als de Ratten Spek Uitvreten - Peter Blanker (2009) mijn stem. geen stemmen. Nederlands ... In 1653 slaat het schip ''De Lastdrager'' te pletter op de rotsen van Yell, een van de Shetlandeilanden. Jan Camphuys, een 18-jarige leerling zilversmid en waarnemer namens de VOC, dan de grootste firma ter wereld, is een van de 26 overlevenden. Als de ratten het spek uitvreten - Peter Blanker Jouw boekenplank Wil ik lezen. Wil ik lezen; Nu aan het lezen; Gelezen; Verwijderen; Favorieten Verlanglijstje In bezit Uitgeleend {{title}} Nieuwe plank maken; Loading; De wijzigingen zijn opgeslagen; Jouw waardering Jouw recensie Schrijf een recensie Topics ... Buy Als de ratten het spek uitvreten: het verhaal van de schipbreuk van Oostindievaarder de Lastdrager 01 by Blanker, Peter, Sandford, Ron (ISBN: 9789490374709) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Blanker
DIMENSIE
9,57 MB
BESTANDSNAAM
Als De Ratten Het Spek Uitvreten.pdf

OMSCHRIJVING

In 1653 slaat De Lastdrager te pletter op de rotsen van Yell, een van de Shetlandeilanden. Jan Camphuys, een 18-jarige leerling zilversmid en waarnemer namens de VOC, dan de grootste firma ter wereld, is een van de 26 overlevenden. Toen de bekende Rotterdamse dichter-zanger Peter Blanker diens verslag onder ogen kreeg, bespeurde hij direct dat Camphuys meer wist dan hij prijsgaf. Hij besloot de zaak uit te zoeken en het verhaal opnieuw tot leven te wekken voor een hedendaags publiek. Het resultaat is Als de ratten het spek uitvreten, een meeslepende vertelling waarin oprechte trouw en integriteit het meestal afleggen tegen gewetenloze geldzucht, verraad en bedrog – maar niet altijd.Peter Blanker (Rotterdam, 1939) koesterde altijd al de wens om van taal, theater en muziek zijn vak te maken. Na een omweg – pantrybediende op de Holland-Amerikalijn, leerling-journalist, huisschilder, colporteur, druivenplukker, vorkheftruckchauffeur, havenarbeider, magazijnbediende en tallyman – breekt hij door als zanger. Hij verzorgt een wekelijks radioprogramma over het Nederlandse lied, dat elf jaar in de ether blijft. De bloemlezing 'Breng mij naar Rotterdam terug' met 100 liedjes en 2 cd's over Rotterdam wordt in korte tijd een bestseller. In 2003 neemt hij afscheid van zijn publiek met een serie voorstellingen in het Rotterdamse Bibliotheektheater. De Gemeente Rotterdam onderscheidt hem met de Wolfert van Borselenpenning voor zijn verdiensten. Nu woont hij op de Shetlandeilanden. Hij zingt nog steeds – klassiek. En hij schrijft..

Wil je het boek lezen?Als De Ratten Het Spek Uitvreten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Blanker. Lezen Als De Ratten Het Spek Uitvreten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN