Mijn Nederland

Mijn Nederland - Geert van Istendael | Stml-tunisie.org

...e bankzaken. Met oog voor later. Altijd. Mijnwoordenboek ... Welkom bij MijnPortaal - IKB Nederland ... .nl is een onafhankelijk privé-initiatief, gestart in 2004. Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Berichtenbox De Berichtenbox is uw persoonlijke digitale brievenbus voor post van de overheid. Bijvoorbeeld post over: Het laatste nieuws, sport en weer, horoscoop en entertainment, financieel, lifestyle, gezondheid, auto en reizen. Toegang tot Hotmail en Outlook - MSN Nederland. Mijn V ... Welkom bij MijnPortaal - IKB Nederland ... . Toegang tot Hotmail en Outlook - MSN Nederland. Mijn Veehouderij - Levert inzicht op uw medicijnverbruik Mijn Veterinair - Uw complete VBI overzicht in een oogopslag. Mijn Veterinair - Beheer uw 1-op-1 relaties, en controleer leveringen. MijnPortaal - Snel en eenvoudig zelf uw zaken regelen. 24 uur per dag, 7 dagen per week! ... 'Mijn Nederland' wordt gezongen door het Urker Mannen Ensemble. Dit lied van Richard Hol wordt ten gehore gebracht in het Gelredome In Arnhem. ⇩Klik hier voo... Startpagina geeft je al meer dan 20 jaar een overzicht van handmatig geselecteerde links van relevante en betrouwbare Nederlandse websites. Startpunt voor belastingen, toeslagen en douanezaken. Lees meteen wanneer wij uw toeslag of voorlopige aanslag uitbetalen, kijk hoe u uw rekeningnummer doorgeeft, of vind snel uw onderwerp in het menu of bij de belangrijke thema's. De Rabobank is een bank zonder aandeelhouders. Dat is het idee van de coöperatie. Je kunt bij ons terecht voor al je dagelijkse bankzaken. Mijn Belastingdienst is uw pe...

INFORMATIE

AUTEUR
Geert van Istendael
DIMENSIE
9,80 MB
BESTANDSNAAM
Mijn Nederland.pdf

OMSCHRIJVING

Wat is er toch aan de hand met Nederland? De bekende balans tussen royale zelfverzekerdheid - waarom doen ze in die andere landen niet gewoon zoals wij? - en zelfhaat - Nederlands? Spreek toch gewoon Engels, joh - is krachtig uit zijn evenwicht geslagen. Vragen over identiteit die gisteren werden weggelachen, worden vandaag gesteld met angst. Het werd hoog tijd om een Belg met een kennersoog de polder in te sturen. Daar ontdekt hij de schoonheid van zwarte kousen, de kritische functie van de sigaar en de fiets als voorwerp van theologie. Verrukt en verrast dwaalt hij door Nederland, het exotische curiosum van Europa.

Wil je het boek lezen?Mijn Nederland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Geert van Istendael. Lezen Mijn Nederland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN