Van Dale Beeldwoordenboek op reis - Duits

Van Dale Beeldwoordenboek op reis - Duits - Hans de Groot | Stml-tunisie.org

...te woord. Dit Van Dale Beeldwoordenboek op reis Duits bevat 1 ... Van Dale Beeldwoordenboek op reis - Duits - NRC Webwinkel ... .500 veelvoorkomende woorden die je op reis heel goed kunt gebruiken. Bij alle afbeeldingen vind je het woord in het Nederlands en in het Duits. Dankzij de beelden én de handige index in twee talen vind je snel het juiste woord. Speciaal voor op reis!Dit Van Dale Beeldwoordenboek op reis Turks bevat 1.500 veelvoorkomende woorden die je op reis heel goed kunt gebruiken. Bij alle afbeeldingen vind je het woord in het Nederlands e ... Taaltip voor reisfanaten: neem een Van Dale ... ... . Bij alle afbeeldingen vind je het woord in het Nederlands en in het Turks.Dankzij de beelden én de handige index in twee talen vind je snel het juiste woord. Beelden helpen je bovendien ook om zonder taal duidelijk te maken wat je bedoelt - waar ook ... Bestel een Van Dale Pocketwoordenboek en ontvang tijdelijk gratis een Van Dale Werkwoordwijzer >>> Speciaal voor op reis!Dit Van Dale Beeldwoordenboek op reis Italiaans bevat 1.500 veelvoorkomende woorden die je op reis heel goed kunt gebruiken. Bij alle afbeeldingen vind je het woord in het Nederlands en in het Italiaans.Dankzij de beelden én de handige index in twee talen vind je snel het juiste woord. Beelden helpen je bovendien ook om zonder taal duidelijk te maken wat je bedoelt ... Speciaal voor op reis!Dit Van Dale Beeldwoordenboek op reis Spaans bevat 1.500 veelvoorkomende woorden die je op reis heel goed kunt gebruiken. Bij alle afbeeldingen vind je het woord in het Nederlands en in het Spaans.Dankzij de beelden én de handige index in twee talen vind je snel het juiste woord. Beelden helpen je bovendien ook om zonder taal duidelijk te maken wat je bedoelt - waar ook ... Met Van Dale kom je verder! In dit Van Dale Miniwoordenboek Duits vind je alle woorden die je nodig hebt op zakenreis of op vakantie. In twee taalrichtingen, dus je vindt steeds snel het antwoord op je vraag. Handig: - Klein formaat met flexibele kaft: ideaal voor op reis! - Twee taalrichtingen samen in één boekje - Bevat 20.000 trefwoorden Leuke extra's: - Nuttige zinnen voor onderweg ... Bekijk 'Van Dale beeldwoordenboek Duits op reis'(9789460773341) op VanDijk.nl Van Dale Beeldwoordenboeken op reis zijn verkrijgbaar in tien talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Arabisch, Turks en Russisch. Speciaal voor op reis!Dit Van Dale Beeldwoordenboek op reis Duits bevat 1.500 veelvoorkomende woorden die je op reis heel goed kunt gebruiken. Bij alle afbeeldingen vind je het woord in het Nederlands en in het Duits.Dankzij de beelden én de handige index in twee talen vind je snel het juiste woord. Beelden helpen je bovendien ook om zonder taal duidelijk te maken wat je bedoelt - waar ook ......

INFORMATIE

AUTEUR
Hans de Groot
DIMENSIE
8,36 MB
BESTANDSNAAM
Van Dale Beeldwoordenboek op reis - Duits.pdf

OMSCHRIJVING

Speciaal voor op reis!Dit Van Dale Beeldwoordenboek op reis Duits bevat 1.500 veelvoorkomende woorden die je op reis heel goed kunt gebruiken. Bij alle afbeeldingen vind je het woord in het Nederlands en in het Duits.Dankzij de beelden én de handige index in twee talen vind je snel het juiste woord. Beelden helpen je bovendien ook om zonder taal duidelijk te maken wat je bedoelt - waar ook ter wereld.* Indeling in 9 thema's, zoals Eten en drinken; Geld, getallen en tijd; Weg- en spoorverkeer.* In alle hoofdstukken vind je ook de meestgebruikte zinnetjes in een bepaalde context.* Handige index in beide talen.* Klein formaat: ideaal voor op reis!Van Dale Beeldwoordenboeken op reis zijn verkrijgbaar in tien talen: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Arabisch, Turks en Russisch.

Wil je het boek lezen?Van Dale Beeldwoordenboek op reis - Duits in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans de Groot. Lezen Van Dale Beeldwoordenboek op reis - Duits Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN