Klachten, ziekte en ziek zijn

Klachten, ziekte en ziek zijn - Pieter F van Akkerveeken Jan J L Derksen | Stml-tunisie.org

...ek, ziektewinst en de diagnose Hoe kijken patiënten tegen ziekte aan en hoe is dat voor artsen? Voor de meeste mensen geldt dat ze het niet prettig vinden om ziek te moeten zijn, voor anderen daarentegen biedt de ziekterol de nodige voordelen ... De coronadoden: man, oud en meestal al ziek | De Volkskrant ... . Klachten, ziekte en ziek zijn 1e druk is een boek van Pieter van Akkerveeken uitgegeven bij Mijnbestseller.Nl. ISBN 9789463181013 Klachten, ziekte en ziek zijn Voor velen zijn klachten en ziekten een gevolg van een lichamelijke afwijking. Er is iets kapot en dat moet gerepareerd worden: een lekkende hartklep of een versleten heup. Ziek zijn van het rouwen: emotie, stress, spanning en kwalen Acuut voorkomende ernstige ziekten of langdurige behandeling van de patiënt, geeft bi ... Ziekte: ziek, ziektewinst en de diagnose | Mens en ... ... . Er is iets kapot en dat moet gerepareerd worden: een lekkende hartklep of een versleten heup. Ziek zijn van het rouwen: emotie, stress, spanning en kwalen Acuut voorkomende ernstige ziekten of langdurige behandeling van de patiënt, geeft bij de naaste veel spanning en stress. De emoties lopen hoog op, waarbij men door de onzekerheid niet weet wat in het verschiet ligt. Klachten, ziekte en ziek zijn Voor velen zijn klachten en ziekten een gevolg van een lichamelijke afwijking. Er is iets kapot en dat moet gerepareerd worden: een lekkende hartklep of een versleten heup. Soms zijn de klachten zo erg dat je moet worden opgenomen in het ziekenhuis. Bij ongeveer 5% van de patiënten is de ziekte fataal. De meeste mensen (80%) hebben verkoudheidsklachten zoals een neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, spierpijn lichte hoest en verhoging. De ziekte van Lyme...

INFORMATIE

AUTEUR
Pieter F van Akkerveeken Jan J L Derksen
DIMENSIE
7,78 MB
BESTANDSNAAM
Klachten, ziekte en ziek zijn.pdf

OMSCHRIJVING

Klachten, ziekte en ziek zijn Voor velen zijn klachten en ziekten een gevolg van een lichamelijke afwijking. Er is iets kapot en dat moet gerepareerd worden: een lekkende hartklep of een versleten heup. Voor veel klachten gaat dat op. Maar het verklaart niet waarom mensen klachten hebben terwijl dokters niets kunnen vinden of klachten houden na een op zich geslaagde operatie. In 'Klachten, ziekte en ziek zijn' geven een chirurg en een psycholoog inzicht in de complexiteit van ziekte en ziek zijn. Gemakkelijk leesbaar en begrijpelijk, praktisch en toepasbaar. De aangereikte kennis is gebaseerd of de nieuwste ontwikkelingen in de medische en psychologische wereld. 'Klachten, ziekte en ziek zijn' is geschikt voor je als je duidelijke en toepasbare kennis zoekt over je klachten of ziekte. Dit boek geeft antwoord op vragen als 'Hoe kies ik als leek een goede dokter? Wat kan ik doen om zo snel mogelijk te herstellen?' En: 'Wat bedoelen artsen met we kunnen niets vinden?' terwijl je zeker weet dat er wat moet zijn. Na het lezen van dit boek beschik je over praktische handvatten om effectief met klachten en ziekte om te gaan. Maar je weet ook wat je moet doen om dat te voorkomen!

Wil je het boek lezen?Klachten, ziekte en ziek zijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pieter F van Akkerveeken Jan J L Derksen. Lezen Klachten, ziekte en ziek zijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN